TTnet bağlantı kopma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
TTnet bağlantı kopma sorunu
Selam arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır netim her 5 dakikada bir gidiyor. TTnetin 444 0 375 numaralı yardım telefonunuda 1 haftadır arıyorum ama açan yok. Koskoca Türk Telekomun destek telefonunun başında nasıl kimse olmaz anlamıyorum hemde 1 haftadır aralıksız her gün aradım. Ne deyim verdiğim paraları helal etmiyorum Allah belalarını versin ! :off:

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bela okuma sonuçta o belanın bir ucunda bela okuyan kişideoluyor kardeşim boşver dua et .git telekom bayiine yada cafeye git oradan online şikayetini bildir.

u_cosar

u_cosar

Üye
bak bende de bu sorun vardı sorun şu mesela hattına 8 mbit internet geliyor ama ev hattın maalesef bu kadar hızı kaldıramadığı için kopmalar yaşanıyor tek çözüm 444 0375 nolu numarayı arayıp bağlantıyı düzeltmelerini istemek

ezer33

Üye
dostum bazen bu tip problemler modem kaynaklı da olabiliyor. kesin modemdendir demiyorum da aklında bulunsun belki bu kadar kızdığına değmeyecektir yani :)

paradox07

paradox07

Üye
evet modemden de olabiliyor.bende de geçen yaz böyle bir sorun vardı,ama nasıl hallolduğunu unuttum :( sanırım kabloyu değiştirdim

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
3 tane modem denedim gene kopuyor ayrica altyapim 1 yildir 8 mbp destekliyorduda son 1 haftadir mi desteklemez oldu. destek telefonu hala cevap vermiyor

somurtukk

somurtukk

Üye
tam film izlicem yada bısı ındırcem yarıda kalıyor dellenıyorm o zaman. kablosuz modem alacagım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı sorun bendede var lanet olsun ttnete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt