codblackops2
Üye
-
Konu Sahibi
-
| Aylık Transfer Bilgileri | |||
|---|---|---|---|
| Yıl | Ay | Toplam Upload | Toplam Download |
| 2012 | Ağustos | 4.472.841.904 (4,166 GB) | 49.175.451.531 (45,798 GB) |
Download+Upload
Download+Upload
yanılıyorsun dostum sadece download sayılıyor
Hızın düştüğün de anlarsın zaten.
Eskiden 70-80gb indirme yapsanızda hız düşmezdi ama artık değişti şimdi sınıra ulaştığınızda hızda düşme başlıyor.
3 mb'ye düşüyor galiba öyle mi?
Denemek lazım torrent gibi bir programla
Bende merak ediyordum konu açman iyi olmuş
Kesin ve net bilgi: %100 download hesapalanıyor, upload hesaplanmıyor. Download ve upload hesaplama yöntemi sadece operatörlerde (avea-vodafone-turkcell) var.
ben de sadece download diye biliyorum
ama yöntemi değişti . Misal önceleri sadece bişey indirdiğinde işlerken kota şimdileri form alıp verirken bile download a işliyor yani eskisinden fazla yazılıyor
Eskiden 70-80gb indirme yapsanızda hız düşmezdi ama artık değişti şimdi sınıra ulaştığınızda hızda düşme başlıyor.
bende yine de hızma düşme olmuyor
Bugün baktım 54 gb olmuş download
torrenti denedim 400'ün üzerine çıkmıyor
ama nette gezerken gayet hızlı onu anlamadım
neyse faturanın kesilmesine 3-4 gün kaldı bekleyeceğiz artık
4 gblık dosyası 3-4 saate indirebiliyorum
Benim gecen ay 165 gb olmus
2 haftada 50 yaptım bende
Amac ttnet-smile ve daha nicelerini yipratmak
Merkezi yerlede hız düşümü olabiliyor.Hatta yüksek hız bile verilemeyebiliyor.Benim kayınbirader Bahçelievler'de oturuyor.Henüz 500 ile indirme yapabilmiş değil.450 bile nadir yani.Ben Sultangazi'de oturuyorum.Ttnet'i arayıp hızımı düşürmelerini istiyorumEvet yanlış okumadınız.Hızımı düşürmeleri için arıyorum.Tesisat kaldırmıyor ne yapayım.Hızı sabitletiyorum.920Kb ile indirme yapıyorum.Bu 2-3 ay geçmeden 1.200'e dayanıyor.Otomatik olarak yükseliyor.Tabi benim hat kaldırmayınca sürekli bağlantı kopuyor.Arıyorum hızımı düşürmeleri için.Ayrıca ben 50Gb kotayı geçiyorum ama sorun olmuyor.Hız yine aynı.Ttnet görevlisi bana buralarda hızı düşürmezler çünkü çok kullanıcı yoktur.Sorun olmaz ama Beşiktaş vs gibi yerlerde hemen düşer orası burası gibi değil demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?