TT Müzik Uygulaması Değişti..

Konu Sahibi
TT Müzik Uygulaması Değişti..
Uygulama ismi "MUUD" olarak değişti.
Uygulama içi de değişmiş.
Ve internet siteside "Muud" olarak değişmiş.
Ama sadece görsel olarak değişti
menü ye ve ayarlara baktım aynı
Az bi değişiklik var..

Link,

MUUD NASIL İPTAL EDİLİR ??
ben bizzat uğraştım sorunu çözdüm.
1.Çözüm Net Çözüm
- iptal yaz 7979 a gönder..
Gelen msja yanıt olarak, iptal yaz o mesajda kod var, örnk: iptal 315 yaz 7979 a gönder..
- Bunları yaptın yine iptal olmadıysa ? Hattında yeterli TL yok. Yani kontör tl alıyo.
- Tl yoksa iptal olmaz..

...

Son düzenleme:
Tepkiler: bveo1990
Ben çok beğeniyorum istediğim gibi şarki atlıyorum şarkı değiştirme yapabiliyorum ve premium olmadan yapabiliyorsun .

BEN türk telekomu olduğum için ınternet kotamdam da internet düşmüyor menumum açıkçası.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Sahibi
Premium da türk şarkılarını indiriyon.
Yabancı şarkılar ücret istiyo.

Konu Sahibi
MUUD NASIL İPTAL EDİLİR ??
ben bizzat uğraştım sorunu çözdüm.
1.Çözüm Net Çözüm
- iptal yaz 7979 a gönder..
Gelen msja yanıt olarak, iptal yaz o mesajda kod var, örnk: iptal 315 yaz 7979 a gönder..
- Bunları yaptın yine iptal olmadı mı ? Hattında yeterli TL yok. Yani kontör tl alıyo.
- Tl yoksa iptal olmaz..

Açıkçası ben hiç memnun değilim. İnternet olmadan çalışmıyor. Kotamdan düşmüyor diyerek milleti kandırmayın. Şarkı indirseniz bile belirli süre sonra siliyorlar. Yani indirdiğiniz şarkıyı telefona indirilmiyor, uygulamaya indiriliyor.

Son düzenleme:

PALA.

Üye
Bu tarz uygulamalara gerek yokki, zaten paralıdır normalde.
YouTube üzerinden linkini kopyala, indirme sitesinden indir, telefonda rahat şekilde oynat, 10mb internet anca gider.

Dergi falan veriyor, hiç işim olmaz.

Tepkiler: Cadillac34
Dergi dergi olsa bari. Nerde yandaş varsa hepsini doldurmuşlar. E-dergi durmadan mesaj yolluyor.

PALA.

Üye
Dergi dergi olsa bari. Nerde yandaş varsa hepsini doldurmuşlar. E-dergi durmadan mesaj yolluyor.
Sil süpür falan bence güzel, diğerleri hediyeden çok daha çok tanıtım amaçlı hediyeler, sana ürün satmak amaç.

Eskisi kadar güzel hediyeler yok artık.

Tepkiler: PALA. ve Dobraokuyucu
Günlük 250 dk verdi. Hiç şaşırtmıyor nedense.

Değil tabi. Ben boşuna mı diyorum?