TSF Shell Pro Sonunda Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

turkemrah

turkemrah

Üye

Ben ikon olayını yaptım da müzik olayı olmuyor çünkü telefonda hiç müzik yok.2 tanes zil sesi o kadar :D Görüntü biraz buğulu gibi genel de.Özellikle programların simgelerinin olduğu sayfa.Kasıtlı mı yapılmış acaba...

yeni bir launcher... birkaç siteden takip ediyorum... sorun saydığımız şeylerin genel nedeni anladığım kadarıyla beta sürümü olması...
sanırım senin dediğin de dahil olmak üzere bazı şeylerin düzelmesi için sabır gerekecek biraz :)

calypso16

calypso16

Üye
se xperia x10ide 3d çalışmıyor(music player), folder ikonu videodaki gibi değil ayrıca folder içindeki uygulamaları gösterildiği gibi dosya içinden çıkarıp sayfaya yayma işi de olmadı, flag effect yok, ikonların ekrandaki konumlanması değişmiyor(tek parmakla basılı tutup diğeri ile yön verme), animasyonlu duvar kağıdı çalışmıyor... onun dışında çalışıyor... yükleyin çalıştırmadan önce lucky patcher programından tsfyi bulun üstünde basılı tutun açılan yerden remove license verification seçin auto tıklayın, tsfyi açın kullanın... bir de sorum var, bu launcher için yukarıdaki sorunların düzeltilebileceği ya da herhangi bir iş için ayar yapılabilecek bir yeri var mı?
ben lucky patcher kullanmadım açarken yükleyip dediğin gibi yaparsam ne değişir,güncelleme yaptığında lisans kodu vb mi istemez

forza5454

forza5454

Üye
se xperia x10ide 3d çalışmıyor(music player), folder ikonu videodaki gibi değil ayrıca folder içindeki uygulamaları gösterildiği gibi dosya içinden çıkarıp sayfaya yayma işi de olmadı, flag effect yok, ikonların ekrandaki konumlanması değişmiyor(tek parmakla basılı tutup diğeri ile yön verme), animasyonlu duvar kağıdı çalışmıyor... onun dışında çalışıyor... yükleyin çalıştırmadan önce lucky patcher programından tsfyi bulun üstünde basılı tutun açılan yerden remove license verification seçin auto tıklayın, tsfyi açın kullanın... bir de sorum var, bu launcher için yukarıdaki sorunların düzeltilebileceği ya da herhangi bir iş için ayar yapılabilecek bir yeri var mı?
haha :D karıştırın biraz bulursunuz arkadaşlar ya, hemen kestirip atmayın. Ben bulduklarımı söyleyeyimde faydalanın bari :D, öncelikle ben kurarken neti açık unuttumda kurdum. Hiçte bişey olmadı :D Sgs2 kullanıyorum ve çok stabil. Şu müzik çalar olayına gireyim. 3D özelliiğinin açılması benide uğraştırdı. Yapacağınız şu; Play tuşuna basılı tutun ve parmağınızı aşağıya kaydırın ancak çok hızlı olmalısınız. Kapatmak içinde play tuşuna basılı tutun ve parmağınızı yukarı kaydırın. Bunun haricinde hareketli arkaplan bendede çalışmıyor ama istediğim ikonu sağa veya sola yatık yapabiliyorum. Muhtemelen telefonunuz multitouch desteklemiyordur. İkonların yanma olayınada gireyim; Bir uygulama kurun. Uygulama menüsünde kurduğunuz uygulamanın ikonunun yandığı farkedeceksiniz. Ama bi kere girince sönüyor bunu hala araştırıyorum :D Bu arada lucky patch kullanmadım ***** sorun çıkarmadı. Flag effectide hala arıyorum :), Benden bu kdr, bişeyler buldukça paylaşalım lütfen ...

• Beğen
Tepkiler: higlift ve turkemrah
Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar simgelerin bulanıklık sorunu için marketten LCD Resulution(root) programını indirin ve 169'a ayarlayın ama ekran biraz büyüyor

turkemrah

turkemrah

Üye
ben lucky patcher kullanmadım açarken yükleyip dediğin gibi yaparsam ne değişir,güncelleme yaptığında lisans kodu vb mi istemez
açıkçası bilmiyorum... denemek lazım güncelleme geldiğinde... olmazsa en fazla lucky patcher'la veya başka bir şekilde sorunu çözerler sanırım...

calypso16

calypso16

Üye
haha :D karıştırın biraz bulursunuz arkadaşlar ya, hemen kestirip atmayın. Ben bulduklarımı söyleyeyimde faydalanın bari :D, öncelikle ben kurarken neti açık unuttumda kurdum. Hiçte bişey olmadı :D Sgs2 kullanıyorum ve çok stabil. Şu müzik çalar olayına gireyim. 3D özelliiğinin açılması benide uğraştırdı. Yapacağınız şu; Play tuşuna basılı tutun ve parmağınızı aşağıya kaydırın ancak çok hızlı olmalısınız. Kapatmak içinde play tuşuna basılı tutun ve parmağınızı yukarı kaydırın. Bunun haricinde hareketli arkaplan bendede çalışmıyor ama istediğim ikonu sağa veya sola yatık yapabiliyorum. Muhtemelen telefonunuz multitouch desteklemiyordur. İkonların yanma olayınada gireyim; Bir uygulama kurun. Uygulama menüsünde kurduğunuz uygulamanın ikonunun yandığı farkedeceksiniz. Ama bi kere girince sönüyor bunu hala araştırıyorum :D Bu arada lucky patch kullanmadım ***** sorun çıkarmadı. Flag effectide hala arıyorum :), Benden bu kdr, bişeyler buldukça paylaşalım lütfen ...
aynen müzik çalar arkadaşın dediği gibi yapınca çıkıyor,ikonlarda yeni yüklenenler yanıyor 1 kere basınca gidiyor özellik,ace kullanıyorum hafıza kartında yer kapladı biraz acaba ext2 alanına taşısam çalışırmı? bölüm ayırmıştım sd kartta uygulamaları oraya atıyorum

----------Eklendi @ 18:05:26 ---------- Yazıldı @ 17:48:55 ----------

http://www.maxicep.com/android-sist...o-launcher-yok-boyle-bir-launcher-610352.html bir arkadaş daha vermiş programı

----------Eklendi @ 19:31:26 ---------- Yazıldı @ 18:05:26 ----------

Arkdaşlar simgelerin bulanıklık sorunu için marketten LCD Resulution(root) programını indirin ve 169'a ayarlayın ama ekran biraz büyüyor
programı kullandım bulanıklık düzeliyor fakat widget'lar çalışmıyor,saat,google arama vb telefonun kendi programları tekrar 160 yapınca düzeldi

MezraL123

MezraL123

Üye
yükleyin çalıştırmadan önce lucky patcher programından tsfyi bulun üstünde basılı tutun açılan yerden remove license verification seçin auto tıklayın, tsfyi açın kullanın

Bunu yapmak ne işe yarıyo? Gerekli mi?

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
eline sağlık

turkemrah

turkemrah

Üye
Bunu yapmak ne işe yarıyo? Gerekli mi?
emin değilim gerekli olup olmadığına... ama başka sitelerde mutlaka yapılması gerektiği yazıyor... sanırım internete girince lisans sorgulaması yapmasını engelliyor...

----------Eklendi @ 22:57:24 ---------- Yazıldı @ 22:16:56 ----------

telefon multitouch destekliyor, ancak hala çözebilmiş değilim olayı... hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
KayraBey

KayraBey

Üye
emin değilim gerekli olup olmadığına... ama başka sitelerde mutlaka yapılması gerektiği yazıyor... sanırım internete girince lisans sorgulaması yapmasını engelliyor...

----------Eklendi @ 22:57:24 ---------- Yazıldı @ 22:16:56 ----------

telefon multitouch destekliyor, ancak hala çözebilmiş değilim olayı... hayırlısı :)

:) Olur inşallah.

aknylmzzz

Üye
videodaki gibi muzik lancher yan durmuyo muzik albumleri gozukmuyor

calypso16

calypso16

Üye

bu da başka bir forumdan

Takipçi Satın Al

Üst Alt