Sertug1991
Üye
-
Konu Sahibi
-
Vallahi beklediğim programdı.Eline sağlık.Geçen gün demo videosunu izlemiştim.Çok hoşuma gitti.Farklı bir program.Her ne kadar artık Spb Shell 3D olsa da buda alternatif olarak kullanılabilir.Akşam eve gidince hemen indireceğim.Kullanımda sıkıntı oluyor mu? Satın Al gibi ibareler falan çıkıp kapanma gibi?
----------Eklendi @ 18:33:17 ---------- Yazıldı @ 18:23:59 ----------
Yüklerken internet bağlantısının kesilmesi gerekiyormuş.Bilgilerinize...
teşekkürler başka widget'ları var mı?v1.2.0 sürümü yayınlanmıştır. Buyrun crackli v1.2.0 versionu :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aklıma takılan bişey var. Neden yüklenirken internet kapalı olmak zorunda?
Bende gece kurdum. Sorunsuz çalışıyo. Güzel launcher ama interneti açmakta tereddüt ettim bi süre. Sırf o yazı yüzünden
----------Eklendi @ 10:28:08 ---------- Yazıldı @ 10:26:57 ----------
Arkadaşında dediği gibi klasör widgetı vs mevcut değil nerden bulabiliriz? Yeni sürümde pek bi fark var mı?
@TURKEMRAH: ikonların ekrandaki konumlanması değişmiyor(tek parmakla basılı tutup diğeri ile yön verme)
Bu yapılıyor kardeş.Kendim denedim ve oldu.2 elini kullanarak yap çok basit.İstediğim simgeyi sağa yada sola yatık şekilde ayarlayabiliyorum.
Yok be hocam olmuyor... Belki telefondan kaynaklı bir problemdir... Tesadüf olursa bilemem, deneyeyim tekrar... Bu arada music player olayını çözdüm tesadüfen... play tuşu üzerinde parmağımızı aşağı doğru çekince şarkılar arka arkaya açılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?