TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

karakartal44

karakartal44

Üye
Teşekkürler..

WhistlePR

WhistlePR

Üye
yarım saat kullandıktan sonra yakalandı ahmet abi lütfen yardım et.

servet27027

Üye
yakalanma olayı yok kardeş ben 2 telefona kurdum sadece klasör açıp kişileri içine atıyorken kişilere ismi tıklayınca donup reset atıyor başka hiç bir problem yok ben 2 gündür kullanıyorum ve defalarca markete girdim yakalanmada yok kayrabeye teşekkürler :Ç):...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
yakalanma olayı yok kardeş ben 2 telefona kurdum sadece klasör açıp kişileri içine atıyorken kişilere ismi tıklayınca donup reset atıyor başka hiç bir problem yok ben 2 gündür kullanıyorum ve defalarca markete girdim yakalanmada yok kayrabeye teşekkürler :Ç):...

Rica ederim :)

meracel bahreyn

Üye
galaxy fit kullanıyorum indirdim temaları yükle dedikten sonra yükleniyor fakat tema yok ortalıkta yardımcı olabilecek var mı ? android 2.2.1 kullanıyorum.

servet27027

Üye
galaxy fit kullanıyorum indirdim temaları yükle dedikten sonra yükleniyor fakat tema yok ortalıkta yardımcı olabilecek var mı ? android 2.2.1 kullanıyorum.
kardeş telefon seçenekler tuşuna bas çıkıyor şu 3tane üstüste çizgi olan tuşa bas temalar çıkıyor

- - - Eklendi - - -

ayrıca 1.7.5 te kişi eklerken donma problemi oratan kalkmış yani donma yapmıyor 2 gündür kullanıyorum kayrabeye teşekkür ederim hemen bulup eklediği ve takip ettiği için

servet27027

Üye
1,7,5 te sayfa arası geçişler tam olarak stabil değil haberiniz olasun 1,7,0 da yağ gibi akıyor ama 1,7,5 te çoğu kez sayfalar arası geçiş başarısız yani 1,7,0 da yarım çeksen sayfayı hemen diğer sayfaya geçiyor ama 1,7,5 te geçmiyor haberiniz olsun telefonum galaxy s3

arda46

arda46

Üye
başka tema yokmu aga yauv sıkıldık bunlardan pfff

71fatih

71fatih

Üye
teşekkürler..

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
Galaxy note sorunsuz caliyo tsk ler emegin icin

askjnQ

Üye
paylaşım için teşekkürler uzun zamandır kullanıyorum yeni sürümü v1.8.0 beta sürümü yakında gelicek :)) sabırsızlıkla bekliyorum :D

justlook78

Üye
Slm hocam ben teknosa firebrand m778 tablet kullanıyorum bu programın tablete göre olanı varmıdır hepsi mobile için ya temalar kötü oluyor tablette

GoGo_28

GoGo_28

Üye
temalar muhteşem

Takipçi Satın Al

Üst Alt