TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anladın sanırım tema kurulduktan sonra biraz zaman sonra kendiliğinden kapanıyor hatta yok oluyor

Hayır yanlış anlamadım.Lisans sorunu çıkabileceği için önceki versiyonların linklerini konudan kaldırmadım.Birileri kesin çözüm bulunca budan bildiririm zaten.

best tiger

Üye

Hayır yanlış anlamadım.Lisans sorunu çıkabileceği için önceki versiyonların linklerini konudan kaldırmadım.Birileri kesin çözüm bulunca budan bildiririm zaten.
tm teşekkürler

ortioktay

ortioktay

Üye
Elinize sağlik yükledim sorunsuz kullaniyorum şuan süper ötesi

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Abi benim için 1.5 in linkini verebilirmisin telefondan yükleyemiyorum birde meego temasının

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Abi benim için 1.5 in linkini verebilirmisin telefondan yükleyemiyorum birde meego temasının

Konu başlığındaki linkten inmiyor mu?

- - - Eklendi - - -

Meego Teması :

1.5 versiyonu için linkler :

Sertug1991

Sertug1991

Üye

Konu başlığındaki linkten inmiyor mu?

- - - Eklendi - - -

Meego Teması :

1.5 versiyonu için linkler :

Saol :)

bosjo

bosjo

Üye
Teşekkürler

one_man53

Üye
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Ya markete yakalandık napcaz şimdi yakalanmamak için ne yapmam gerek wifi kapalı tutsam yakalarmı gene aynı sorunu yasayanlar yokmu

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ya markete yakalandık napcaz şimdi yakalanmamak için ne yapmam gerek wifi kapalı tutsam yakalarmı gene aynı sorunu yasayanlar yokmu

Wifi kapalı olursa sorun olmaz.Net ile alakalı işlemlerde uygulamadan çıkmanız iyi olacaktır.

abdispowerr

abdispowerr

Üye
TSF Shell V1.6.1

Yeni sürümü çıktı arkadaşlar

Kod:
[/COLOR][/B][URL]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsf.shell&feature=search_result[/URL][B][COLOR=#666666]

Kod:
http://s2.dosya.tc/server18/jwXOmg/TSF_Shell_1.6.1.zip.html

halit9781

Üye
Galatasaray temasını nerde bulabilirim

servet27027

Üye
ben kurdum 1.6.1 hiç bi problem ve yakalanma yok ama 1.6.0 olarak görünüyor ayrıca bazen kendi müzik widgetinde donma oluyor samsung galaxs2 telefonum sorunsuz kaç gündür kullanıyorum marketede kaç defa girdim no problem

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
ben kurdum 1.6.1 hiç bi problem ve yakalanma yok ama 1.6.0 olarak görünüyor ayrıca bazen kendi müzik widgetinde donma oluyor samsung galaxs2 telefonum sorunsuz kaç gündür kullanıyorum marketede kaç defa girdim no problem

Bu iyi haber...

cempasa

cempasa

Üye
tşkler güzelmiş

drfuchez

drfuchez

Üye
bende niye acilmadii :'(

Takipçi Satın Al

Üst Alt