TSF Shell Pro 3D v1.9.9 + 20 Tema + Widget .APK

Sponsorlu Bağlantılar

orhankoc

orhankoc

Üye
türkçemi program

halittosun

Üye
Bu Launcher Süper Birde Türkçe Olsaydı Tam Olurmuş Yokmu Forumda Bu Bunları Türkçeleştirecek Bir Baba Yiğit

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bu Launcher Süper Birde Türkçe Olsaydı Tam Olurmuş Yokmu Forumda Bu Bunları Türkçeleştirecek Bir Baba Yiğit

Başka bir forumda Türkçeleştirilmişti ama markete yakalanıyordu.Sağlıklı olmadı açıkçası.

halittosun

Üye

Başka bir forumda Türkçeleştirilmişti ama markete yakalanıyordu.Sağlıklı olmadı açıkçası.

Usta O Forumun Adresini Verebilirmisin Ya da Konuyu Buraya Ekleyebilirmisin Marketi Off Konumuna Getiren Bir Uygulama Vardı Böylelikle Lisans Kontrolünden Kurtulabiliyorduk Pc De bulabilirsem Buraya Eklerim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Lucky Patcher kullanabilirsin.

estomb

Üye
.apk formatlı dosyaları symbiana nasıl yüklüyosunuz arkadaşlar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Majestyca

Majestyca

Üye
1.5 i yükledim. Ama lisans hatası verdi. İnşallah kısa bir sürede çözüm çıkar. Çünkü 1.5 te live wallpaper desteği falanda eklenmiş harbi iyi.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm daha bugün çıktı.Kısa bir süre sonra ekleyeceğim.

leomessi93

Üye
eline sağlık ama sabahtan beri indiremiyorum %15 de kalıyor mediafire sorun var galiba.Yedek olarak başka bir siteye de yükleyebilir misin?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık ama sabahtan beri indiremiyorum %15 de kalıyor mediafire sorun var galiba.Yedek olarak başka bir siteye de yükleyebilir misin?

Paylaştığım 3 ayrı versiyonu da az önce tek tek indirdim.Hiç sorun olmadan hemen indirdi.

leomessi93

Üye
Tamam indirdim kardeş.Son bir şey isteyeceğim 1.5 sürümü çıkmış onu ne zaman ekleyeceksin.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Tamam indirdim kardeş.Son bir şey isteyeceğim 1.5 sürümü çıkmış onu ne zaman ekleyeceksin.

Kırılıp kırılması kesinleşince ekleyeceğim inşallah.Şimdi eklesem lisans sorunu çıkar büyük ihtimal.

arda46

arda46

Üye
TFS Shell 1.5 Sürümünü indirebilirsiniz denedim çalışıyor + yeni özellikler eklenmiş süper olmuş

Sertug1991

Sertug1991

Üye

best tiger

Üye
Bu 1.5 sürümü belli bir zaman sonra kendiliğinden kapanıyor inşallah düzelir çok harika birsey

Takipçi Satın Al

Üst Alt