TSF Shell Pro 3D v1.3.2 yeni sürüm hiç bişeye gerek yok fullll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anqer-X

Anqer-X

Üye
    Konu Sahibi
TSF Shell Pro 3D v1.3.2 yeni sürüm hiç bişeye gerek yok fullll
Arkadaslar bu verdigim TSF SHELL .i.. DIREK KURUN..eskiye dair ne varsa silin...bunu kurun...Güle..Güle kullanın...2 gundur kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok...işte yeni linkiniz.....

• Beğen
Tepkiler: securt35

calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler de eskiye dair program sildik'den sonra hangi klasörleri silmeliyim root explorer ile

Anqer-X

Anqer-X

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler de eskiye dair program sildik'den sonra hangi klasörleri silmeliyim root explorer ile
Eskiye ait ne varsa kaldır kaldırırken veriyisil..tamam.de başka bişe yapmana gerek yok..veriyi sil dedigimizde zaten kalan artıkları sıler...TSF ile ilgili ne kurduysan kaldır cıhazı yenıden baslat sonra benim verdiğimi kur..güle ,güle kullan...saygılar...

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok tuhaf.Benim açtığım konuya "16.03.2012, 17:40:50" tarihinde program çalışmıyor ücret istiyor diye yazmışsın.Olabilir kiminde çalışıyor kiminde çalışmıyor.Tuhaf olan ne dersen..?.. Paylaştığın bu programı 2 gündür sorunsuz kullandığını yazmışsın.Ee şimdi 2 gündür bunu kullanıyorsan benim paylaştığım programın çalışmadığını nasıl söylüyorsun anlayamadım.

Anqer-X

Anqer-X

Üye
    Konu Sahibi
Çok tuhaf.Benim açtığım konuya "16.03.2012, 17:40:50" tarihinde program çalışmıyor ücret istiyor diye yazmışsın.Olabilir kiminde çalışıyor kiminde çalışmıyor.Tuhaf olan ne dersen..?.. Paylaştığın bu programı 2 gündür sorunsuz kullandığını yazmışsın.Ee şimdi 2 gündür bunu kullanıyorsan benim paylaştığım programın çalışmadığını nasıl söylüyorsun anlayamadım.
KARABEY karedesim...sizin vermis oldugunuz..program gerceksen bende calısmadı...ama o gun hemen nette genişçaplı bi arastırma..yaptıp..vede craklı surumunu buldum...arkadaslarla paylasmak ıstedım...kotu bıse yapmamısımdır sanırım...sizede ayriyetten tessekkur...ederim..yani aynı gun icerisinde programı ...buldugum ıcın...oyle yazmıstım..1gun önce.1gün sonra fazla bı fark yok önemli olan insanlara faydalı olmakdimi...kardes...hakkını helalet...saygılarımla...:bye2:

turkemrah

turkemrah

Üye
hocam bu da markete yakalanıyor... pes ettim kaldırdım programı...

turkemrah

turkemrah

Üye
Sony Ericsson Xperia x10i hocam... her söyleneni her türlüsünü denedim sonuç aynı...

Anqer-X

Anqer-X

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia x10i hocam... her söyleneni her türlüsünü denedim sonuç aynı...
Anladım yazılımsal olabilir...soruN merak etmeyin kısa zaman sonra tüm android lerde fullu.cıkar saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: turkemrah
mraz

mraz

Üye
Bu da patladı!!! Galaxy note...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt