Truphone v5.0(1) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Truphone v5.0(1) S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed
VoIP uygulamasıdır.Dünyanın neresinde olursanız olun ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.

Massive savings on calls

Truphone's first ever application was for the Nokia, and this application is still considered the gold standard of mobile VoIP applications today.

FREE calls

Make calls to your friends on Truphone for FREE, wherever you are in the world!

Low cost international calls

Truphone routes your calls over the internet, saving you loads of money on international calls from your home country and on calls when you're abroad

Make calls when you're not connected

If you're not online Truphone Anywhere can still route your call over the internet so that you can make low cost calls even when you're not connected to a Wi-Fi network.

Simple calling process

Making Truphone calls on a Nokia phone is easy. Just dial or select a contact from your address book as normal and we'll give you the option of placing the call with Truphone.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: moğol, ibsa, pRime. ve 11 diğerleri

arven_005

arven_005

Üye
açıklamayı türkçe yapsaydın keşke tam olarak nası oluo açar mısın biraz daha konuyu ??

ardaaga

Üye
biraz açıklarmısın

Erdsoft_06

Erdsoft_06

Üye
Wi-Fi olan cep telefonları için oluyor galiba.Ama bir Türkçe açıklama şart yani indirdiğimiz şeyi bilelim yani

kur

kur

Üye
Yararli uygulamaya benziyor:
ozetle:2 farkli tele (biri Turkiyede digeri Yurtdisinda veya Yurticinde baska biryerde olsun)yukleniyor.
Her 2 tel.de internete WI-FI vasitasiyla baglanip, Programlarini calistiriyorlar ve bu program uzerinden ucretsiz konusuyorlar.Deneyen arkadaslar lutfen deneyimlerinizi bizlerle paylasin.:sn:

husoow

Üye
programmi actimi running diyor neyapacagim simdi bittimi?

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
walla ben annamadım

denizci35

denizci35

Üye
Basit arama işlemi

Nokia telefon Truphone arama yapmak kolaydır. Sadece arama veya normal olarak adres defterinden bir kartvizit seçin ve size Truphone ile arama yerleştirmek seçeneği vereceğiz.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
tsk denicem

Godfather

Godfather

Üye
Çağrılarda Massive tasarruf

Truphone's ilk uygulama Nokia vardı ve bu uygulamanın hala mobil VoIP uygulamaları günümüzde altın standart olarak kabul edilir.

ÜCRETSİZ aramalar

Marka Truphone ve arkadaşlarınızla ücretsiz olarak, dünyanın neresinde olursanız olun bulunmaktadır çağırıyor!

Düşük maliyetli uluslararası aramalar

Truphone, evinize ülkeden uluslararası aramalar ve üzerinde ne zaman yurt dışına konum aramalar para yükler tasarruf internet üzerinden arama yolları

Yapmak zaman bağlı olmadıkları aramalar

Eğer her yerde internet üzerinden hala rota arama böylece düşük maliyetli bile bir Wi-Fi ağa bağlı değilseniz arama yapabilirsiniz olabilir Truphone online değiliz.

Basit arama işlemi

Nokia telefon Truphone arama yapmak kolaydır. Sadece arama veya normal olarak adres defterinden bir kartvizit seçin ve size Truphone ile arama yerleştirmek seçeneği vereceğiz.

boyle diorda bana seçenek vermedi

ffatihh23

ffatihh23

Üye
arkadaşım ne üzerinden konuşacağız yanı voip yapacagız

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

deepblue_27

Üye
kredi yuklenen sabit dolar yuklemesi olan turkıyede adam akıllı kullanılamayacak bir voip uygulamasıı onun yerine ben voipraider kullanırım daha iyi hic degilse turkıyeyi aramak bedava

rotasizkaptan9

Üye
hiçbişe anlamadım

omen632

omen632

Üye
tşk emeğine sağlık

Üst Alt