TRT'nin Hadise pişmanlığı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
TRT'nin Hadise pişmanlığı!

Hadise artık maratonun sonuna geldi. Yarın büyük gün... Eurovision'da Hadise ülkemizi temsil edecek. Ancak TRT'nin bir pişmanlığı var.
Genel Müdür Şahin, Hadise’nin kıyafet seçimine karışmadıklarını belirterek, “Serbest bırakmamak lazımmış” dedi

Milliyet'e göre ; TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi finale taşıyan Hadise’nin çok tartışılan kıyafetiyle ilgili olarak, “Kot pantolonla çıksaydı Rusya’da çok daha etki edebilirdi” dedi. Bazı sanatçıların “dansöz” giysisine benzeterek eleştirdiği kıyafeti değerlendiren Şahin, şunları söyledi:

KIYAFETİ SERBEST BIRAKMAMAK LAZIMDIR

“Kıyafeti öyle veya böyle eleştirilir; biz karışmayacağımızı baştan beri söylediğimiz için buna da karışmadık, karışmayacağız da. Belki kot pantolonla çıksaydı Rusya’da çok daha etki edebilirdi. Ruslar kot giysileri daha çok seviyor. Dolayısıyla belki daha popüler olabilirdi. Kişisel düşüncem bu. Tabii bir sürü eleştiri de oldu her kesimden. Demek ki kıyafeti çok serbest bırakmamak lazımmış. Kıyafete müdahaleyi hep farklı yorumladılar ama bizim amacımız yakışan bir kıyafeti kendisine giydirmekti.”

Şahin, Hadise’nin ilk üçe gireceğini belirterek “Birincilik bekliyorum” dedi.

SON FİNALİSTLER BELİRLENDİ

Eurovision’da dün gece yapılan ikinci yarı final sonrası Azerbaycan, Hırvatistan, Ukrayna, Litvanya, Arnavutluk, Moldova, Danimarka, Estonya,Norveç ve Yunanistan finale kaldı.

• Beğen
Tepkiler: hltdesign ve NeedLeFLuff

turkordu

turkordu

Üye
Kıyafet olmamıştı gerçekten ama şarkı güzel şarkı güzel olunca herşeyin önüne geçeceğinden eminim

minecikcik

Üye
Dans güseldi herşeyden önce.. Ve cok dikkat çekiciydi. Bence birincilik olur hak yenmesse. Ben yarı finali isledim de en güsel hadise olmuş. dansıyla göze sesiyle şarkısıyla kulağa hitap edior... Kıyafete gelince eleştirilecek bir kıyafet olmuş ama şu anda turkiyede hadise den daha kötü ve çok çok açık hatta hiç giyinmeden sahneye cıkanlar var :)

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
BEnce kıyafet de şarkıda süper...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
KIYAFETİ SERBEST BIRAKMAMAK LAZIMDIR

�Kıyafeti öyle veya böyle eleştirilir; biz karışmayacağımızı baştan beri söylediğimiz için buna da karışmadık, karışmayacağız da. Belki kot pantolonla çıksaydı Rusya�da çok daha etki edebilirdi. Ruslar kot giysileri daha çok seviyor. Dolayısıyla belki daha popüler olabilirdi. Kişisel düşüncem bu. Tabii bir sürü eleştiri de oldu her kesimden. Demek ki kıyafeti çok serbest bırakmamak lazımmış. Kıyafete müdahaleyi hep farklı yorumladılar ama bizim amacımız yakışan bir kıyafeti kendisine giydirmekti.�

ya ben bu siyaseti anlamıyorum
oraya çıkan dünyaca ünlü moda devleri ile çalışmış bir sanatçı(Hadise ) kalkıp onun kyafetini eleştirip "karışsaydık" demen bu ülkede demokrasinin olmadıgını gösterir.
Kız orda diger ülkelerden daha dikkat çekti yalanmı hala çıkmış kıyafet kötü diyor.Sana ne kıyafetten orda yaptıgı başarı önemli
İşin aslı kıyafet açık diycektide polemik olcak diye diyememiş herhalde:pro:

Odysseus

Odysseus

Üye
Bence de kıyafet güzel. Oyunu madem kazanmak istiyoruz. Onların istediği gibi oynarız.

SlashGun

SlashGun

Üye
Ama TRT Genel müdürüne de hak vermek lazım bence .. Adam diyorki Ruslar kot pantolona bayılıyorlar ..
Yani biz onlardan daha fazla puan alabilirdik . İşin birde renksiz tarafı var .. Her milletde Kotu sevmiyor .. Yani Çuvalda giyse İllaki Seven - Sevmeyen olacaktır ..

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
kıyafet çok açıktı ama seside ne kalındı öyle,bir an finale kalamiyacaz diye düşündüm:(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence Hadise elemeleri kıyafet ile götürdü.

Odysseus

Odysseus

Üye
Ve işte malum son. Kıyafet, ses oyunları vs. derken Hadise kıl payı dördüncü olabildi. Ses oyunları şarkıcının sonunu hazırladı. Dikkat ettiyseniz Hadise şarkısöylerkenses kısıktı ve vokaldekilerin sesi hiç duyulmadı gibi. Herkes siyasi oy veriyor. Bence bir dahaki seneye oy verme işlemine çözüm gelmezse Türkiye yarışmadan çekilmeli.

borisu

borisu

Üye
İlk başlarda kız istemeye gider gibi istedik Hadise'nin yarışmaya katılmasını dediler, şimdi de pişmanlık...Püf derim sadece.Kızı harcamalarına mı sinirlenelim yoksa Türkiye'nin kaderine mi üzülelim??Kimsenin sevmediği, ellerinde olsa anında ele geçirmek istedikleri bir ülkeyiz..Bunları göz önüne alarak, TRT'ye tarafsız olmadığı için kızarım ardından da bir şarkıcıyı harcamak bu kadar kolay olmamalı der köşeme çekilirim....

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
4.olduk yaa :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt