Trojen Temizleme Agent_r.QS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akraq

Üye
    Konu Sahibi
Trojen Temizleme Agent_r.QS
trojen truva atı agent_r.QS temizlemek
avg programı ile yukardaki trojen explorer.exe ve wuauclt.exe(windows update ) proseslerine bulaşıyor.avg geçici olarak etkisiz hale getiriyor. antirootkit taramasında avg silemiyor.
bu virüsü ortadan kaldırmak icin antirootkiti temzilemek gerekiyor.
aşağıdaki resmi sitede resimli olarak nasıl silineceği anlatılıyor.orada ilk önce silinmesi tavsiye edilmiş ama ben önce karantinaya aldım.daha sonra karantinadayken sildim.küçük bir yazlılımla siliniyor .
1.
2.download TDSSKiller.exe
3. TDSSKiller.exe +yönetici olarak çalıştır .
4.start scan
5.yukardaki cure olarak kalsın aşağıdakini copy to quarentina olarak seç .reboot isteyecek +kabulet.
6.bilgisayar acılıracılmaz tdskiller.exe yi yeniden sağtık+yönetici olarak çalıştır +strat scan yukardaki cure aşağıdaki delete seç . yeniden başlatma reboot isteyeck kabul et.
7.avg ile taratın truva atı trojen Agent r._QS silindiğini göreceksiniz .

deomon tools lite sürücüleri kaybolabilir yeniden ekleyebilirisiniz.
sistemde avg internet security 2011 yüklü olmalı
2011 by akraq
OS windows7 ultimate sp1
 


-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
AVG'nin tüm ürünleri genellikle Virus temizleyici değil, System32 dosyalarını silici bir yazılımdır. Onun için sistemi yoran bir yazılım olduğu için AVG dışında tüm Virus programlarını kullanabilirsiniz. :)

Ayrıca AVG'nin silemediği 100 çeşit Virus türü bulunmakta. Trojan Horse Generic'i, ufak yazılımlar yardımıyla da silebilirsiniz. Örneğin Malware Cleaner, AVG'den bu konuda daha başarılıdır. Trojan Killer'ı da tavsiye ederim.
 

akraq

Üye
    Konu Sahibi
avg nin en önemli özelliği silmesede tehlikeyi tam tanımlıyor ve pc çökmesini önlüyor.interneti yavaşlatmıyor.yukardaki virüsü tespit eden avg oldu.malvare temizleyicler değil.
ctrl+alt+delete işlemler kısmından CPU kullanım oranına bakabilirsiniz. avg cok az cpu kullanır .
 
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Gerçekten mi? AVG PC çökmesini önlüyor mu? Tehlikeyi tam mı tanımlıyor? :) O zaman dünya lideridir bu Antivirus programı.

Tam tersi şeyleri söylemişsiniz.

Kaspersky de o zaman sonlarda yer alıyordur. AVG'nin şuan dünya kullanıcı sayısı 50 milyonu aşmıyor. Yani bu demek oluyor ki son sıralarda yer alıyor. Kaspersky'nin dünya ( Worldwide ) kullanıcı sayısı 500 Milyon'dur. Aradaki farkı tahmin bile edemezsiniz. Sistemin çökmesini önleyen ve gelişmiş uygulamalarıyla sisteminizi dengede tutarak her türlü saldırıyı engelliyor. AVG'de saldırı engelleyici bir uygulama mevcut değildir. Anti Phishing, Keylogger ve Riskware gibi uygulamalara sahip değildir. Sadece Internet Security ürünün de Link Scanner, Anti Spyware ve Anti Spam mevcuttur. Antivirus ürününün de bundan farkı yoktur. Ayrıca Trojan Horse Generic de sürekli System32'de kendini kopyalayarak çoğaltan bir Virus'tur. Onun için AVG Trojan silmede pek başarılı değildir.

Ayrıca Malware temizliyicinin anlamı nedir biliyor musunuz? Sadece Malware, Adware viruslerini değil, tüm Virus türlerini silecek şekilde programlanmıştır. Ayrıca Malware Cleaner la tarattırdınız mı? Tespit etmedi mi? O zaman programcılar boşuna yapmışlar bu yazılımı :)

AVG'nin bilgisayarı kurtarma gibi özelliği söz konusu değildir. Ayrıca tam tersini söylemişsiniz. Hızlandırması gerekirken CPU çekirdeğini yorarak hem bilgisayarın yavaşlamasına, hem de internetin kasmasına sebep oluyor. Sistem özellikleriniz ne olursa olsun... AVG'nin çoğu Virus programları da Free Price, yani bedavadır. Bu zamanda size kimse bedava Antivirus programı vermez. Lisanslı kullanıcı iseniz Virus programından tam verim alırsınız. Güncel veritabanı sayesinde de İşletim Sisteminizi temiz ve güvenli tutar.

Tavsiye ettiğim Virus programları: Kaspersky, McAfee, Eset Nod32. Bunların dışındaki Virus programları daha kendini kanıtlayamamıştır.

Akraq AVG'nin ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız ana forumuna bakın. Orada paralı olarak bu ürünü satın alanların şikayetlerini göreceksiniz.
 

akraq

Üye
    Konu Sahibi
:) avg yi kullanmayı biliyorum.önerdiğin programlarda güzel .siz bir deneyin isterseniz bilgisayarınıza agent_r.QS virüsünü bulaştırın.sonrada o malvare programıyla temizleyin bakalım virüsü tanımadığını göreceksiniz :) bu virüs sıradan bişi deil.avg silemeyebilir ama virüsü tanır.
kaspersky bu virüs için çalışmış .adını anmadan geçmeyelim:) kaspersky takdirimi kazandı önce portablesini bir deneyecem sanal pc de kullanırım sonra ana bilgisayar belki kaspesky kurarım.ama avg den vazgeçeceğimi sanmıyorum.avg hariç bütün antivirüs şirketleri biizm programımız cok az CPU kullanır reklamı yapıyorlar dikkat edersen bu avg ile başladı .bi tek avg de o reklam yok.nortonun yeni arayuzunde menüde CPu kullanımı anbean gösteriliyor.:) avg bu işi yıllar önce halletmiş.şirketlerin reklamlarını iyi takip et :)

avg yi kullanmayı bilirsen bilgisayar hep güvende kalır.

her virüs internetten gelir .avg internet security 2011 internet güvenliğine yoğunlaşmış.yüklemede gelen toolbar sayesinde internette gezerken yavaşlatmadan googlede arama yaparken hangi sitenin güvenli güvensiz oldugunu haber veriyor.en güvensiz siteyi kendisi kapatıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt