Trillian İle Yepyeni Bir MSN Deneyimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trillian İle Yepyeni Bir MSN Deneyimi

Ücretsiz Trillian yazılımının son sürümünü indirin, MSN keyfinizi farklı bir boyuta taşıyın...

MSN, ICQ, mIRC, Yahoo Messenger ve AIM kullanıcılarını ayrı ayrı yazılımlar yüklemekten kurtaran ve tüm sohbet programlarınızı bir arada yönetmenizi sağlayan Trillian'ın 3.1.11 sürümü çıktı.
Bu pratik yazılım sayesinde, değişik yazılımlar kullanıyor olsalar da tüm arkadaşlarınızla, tek bir program kullanarak sohbet edebilir ve dosyalarınızı paylaşabilirsiniz.

Kurulumu oldukça basit olan program, aynı zamanda tek tıklama ile e-postalarınızı kontrol etmenize de olanak sağlıyor. Eğer dilerseniz tüm sohbet geçmişinizi saklayabileceği gibi görüntülü sohbet etme imkanı da veren Trillian, tamamen ücretsiz bir yazılım.

Download:

POWER

POWER

Üye
Bİr çok mesajlaşma programını destekliyor ama ben yeterince başarılı bulmuyorum. Program çok eski bir program zaten 2000 in başlarında bile vardı :hmmm Kullandım ama pek beğenmedim. Beğendiğim tek şeyi ikonu olmuştur :ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten Bu Yeni Sürümü :ehe

elvera

Üye
sayfa yok diyo

byilmazZ

byilmazZ

Üye
teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim...

İlla Sayfanın Çıkmasını Beklemene Gerek Yok... Direk Exe' nin Linkini Vermişim... Sağ Tıkla Farklı Kayde' de... Olsun Bitsin...

Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
Hesap Gitmez Değil Mi? :D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saşma Bir Soru... Eğer O Korkuyla Kullanacaksan Başka Bir Hesap Aç Dene... Bakalım Hesap Gidiyormu Gitmiyormu... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt