trident'e asla güvenmiyorum artıkk!!!...okuyun ve görün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
trident'e asla güvenmiyorum artıkk!!!...okuyun ve görün
selam arkadaşlar....ben trident wt3 almıştım 2 aya yakın bir süre içerisinde kullandım telefon kaza nedeniyle yere düştü trident serv,s,ne gönderdikk....trident servisinden gelmesi yaklaşık 1 ayı felan buldu...telefon geldi ama geldiğindede telefonun arkasında yedek pili yoktu..artık bende tridentin vermiş olduğu yedek pil yani bizde bulunan pili taktık telefon açılmadı şimdi serviste hala ama sonuç ne olacak hala bilmiyorummm........benim ankaradan almış olduğum telefon nokia 5800 çakması bügün kapıma geldi allaha çok şükür şimdi ise takır takır çalışıyor maşallah ama ben artık trindentten bıktım olmassa telefon gelince satmayı düşünüyorum burayada ilan verebilirim...ben sizlere burada tridentten ürün almayın demiyorumm...tridentin servisinin eline düşmeyin....bütün kardeşlerimin ramazanı mubarek olsun...(furkantel):evet::evet:

mahiris

mahiris

Üye
öncelkle sizin de ramazanınız hayırlı olsun evet trident servisten telefonlar biraz geç geliyor ama cihaz içinden parça alınmış veya kaybolmuşsa bunu şikayet etmelisiniz çin malı 5800dan memnun musun kamerası falan nasıl :)

brk38

brk38

Üye
hangi servise verdin kayseri de

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
hayır kayseride değil istanbulda kine evşin elektroniğe verdimm.............şimdilik çakma 5800 ı kullanıyorumm idare eder ama tridentin yerini tutmaz....sizlerinde ramazan bayramınız mubarek olsun

hakan2434

hakan2434

Üye
sorma bende de aynı sorun .trident etelefon bıraktık 23 günde geldi senin ki gibi batarya ortada yok. dokunmatik ekran zorlanıyor.tridenti boykottttt hep birlikte

pattack

Üye
Servisleri ile ilgili çok eleştri okuyorum internette hakikaten .

Bu marka ile ilgili çok problem yaşayan da var çok memnun kalan da neden böyle acaba? Ben de w-t9 almayı düşünüyorum da herkes (yani herkes derken çoğunluk) çok memnun o modelden.

konyali1452

Üye
bende trıdent wt3 kullanıyorum telfonden son derece memnunum yakalsık 1.5 yıl oldu hala tıkır tıkr calısyo dahada servıs yuzu gormedeı

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
o zaman maşallah diyelim..

kale.elk

Üye
Istanbul a gönder 1-1,5 haftada geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt