trident wt3 kodlar

Sponsorlu Bağlantılar

volf27

Üye
    Konu Sahibi
trident wt3 kodlar
*#3646633# ince ayar
*#66*# fabrika ayarları
*#06# imei
umarım işe yarar...

teomanata

Üye
teşekkürler

busted08

Üye
ortk ne işe yarıyor bunlar acaba tam olarak açıklarmısın? :D

ucx

ucx

Üye
ortk ne işe yarıyor bunlar acaba tam olarak açıklarmısın? :D

*#3646633# ileri düzey kullanıcılar için, bu ayarlarla oynanması tavsiyem değildir. Diğerleri çok açık zaten, biri fabrika ayarlarına geri döndürüyor diğeri ise telefonun imei kodunu veriyor.

busted08

Üye
Tşekkürler =)

gedikbas

Üye
sağolasın

furkantel

Üye
tmm ben hemen deneyimm

okanzencir

okanzencir

Üye
ya usta tamam kod sağlam mukemmmel ama bu kodu gırdık karsımıza ayarlar cıktı bu ayarların hangısını yaptımız zaman telefonumuzdan verım alıcaz bize bu lazım kodu bulmusuun ellerıne saglıkta .... bıde ne yaptıktan sonra telefondan dafazla verım alıcaz onunda ayarlarını anlatsaydın daha muhtesem olurdu .... ama hakını yemıyelım ellerıne saglık gene de ..... ama senden cvp beklıyoruz

serdarildem

Üye
bu normal degerlerle üst düzey degerleri nelerdir onlarıda bır yazsaydınız

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
*#06# işte arayıp da bulamadığımız kod

Tcall

Üye
abi ben yabanciyim.turkiyede ogrenciyim.dediklerinizi tam olarak anlayamadim.ince ayarlarda telefonumun daha iyi calismasi icin neleri degistirebilirim? bi de imey kodu ne ise yariyor?benim telefon da trident wt3.yardimci olursaniz cok sevinirim.

meteefeay

Üye
slm
wifi ayarları lütfen yaptım olmadı

--------------- Ekleme ---------------

ayarları yaptım agı buluyor şifre giriyorum baglanmıyor nasıl olur bu iş bi söyleyin???

Tcall

Üye
ben yabancıyım dediklerinizi tam olarak anlayamadm daha net anlatırsanız hangi kodla nasıl ve ne yapabiliriz.hangi kod neye yararlı.please

kol@j

kol@j

Üye
ben yabancıyım dediklerinizi tam olarak anlayamadm daha net anlatırsanız hangi kodla nasıl ve ne yapabiliriz.hangi kod neye yararlı.please

mesajınızı ancak gördüm daha önce görseydim yardınmıcı olurdum...
en azından derdinizi anlatabilecek kadar Türkçe bilmeniz size büyük fayda sağlıyor.

ayrıca Türkiye'ye hoşgeldiniz...

bu imei cep telefonunun uluslararası seri numarasıdır...
Türk telekoma bu numaranın kayıtlı olması gerekir...
cep telefonu alırken alacağın cep telefonuna *#06# yazarsın imei no su çıkar... intenetten de numarayı sorgulatıp kayıtlı olup olmadığını öğrenirsin...
yoksa bir aya kadar telefon kullanıma kapanıyor...

bu ince ayar ve fabrika ayarına dönüş kodları ise...
telefonun çalışmasında, işin içinden çıkılmaz sorunlar olmuşsa kullanılır...
yani gerekmedikçe kullanılmazlar...
bunları uygulamak zorunda kalırsan sim kartı ve hafıza kartını telefondan çıkarmak tavsiye edilir yoksa onlar dahi siliniyor...

mesela senin telefonun
Tcall T900 Türkiye'ye girerken pasaportunla birlikte kayıt ettirmiş olman gerekiyor...
gümrük görevlileri bu iş için yardımcı olmuşlardır...
yoksa kaçak telefon gibi değerlendirilip kullanıma kapatılıyor...
eğer sıkıntın olursa en yakın Türk telekom merkezine pasaportunla beraber gidip danışarak bilgi alabilirsin...

eğer "wt-3' ü" Türkiye' den faturalı bir şekilde aldıysan sorun olmaz... ya da yukarıda bahsettiğim şekilde *#06# yi tuşlayıp imei numarasını görürsün ... telefon çift hatlı ise iki numara çıkar...
ikisini de internette ayrı ayrı sorgulatabilirsin... sorgulama adresi şu:

bu şekilde e kayıtlı olup olmadığını öğrenebilirsin...

kgnylmz

Üye
imei nedir yahu?

_GAREZ

Üye
Kardeş bende trident wt1 var enginer kod nu bulamadım varsa bi zahmet

graphix11

graphix11

Üye
Eline sağlık...:oke:

yer6faresi

yer6faresi

Üye
ya beyler ben bazen sms yazarken AKFONE31 yazıo 2 saniye sonra telefon kapanıo bana bi yardım edermisiniz lütfen:vur :off: :megafon: :yuru:heyo:

Takipçi Satın Al

Üst Alt