Trident wt-3

Sponsorlu Bağlantılar

demiryurekli

Üye
yeni aldım kullanıyorum wt3'ü. Wifi başlantısını kuramadım bu nedenle MSN, GOOGLE, OPERA, FACEBOOK , eBUDDY çalışmıyor, sim kart üzerinden internete bağlanamıyorum, e-kitap çalışmıyor, arayanın resmini tam ekran yapma başarısız, TV 'den kayıt yapar diyor ama öyle bir ayar yok, proğram yüklenebiliyormu?Bunkonularda yardımcı olabilecek arkadaşlar bana edemir [email protected] 'dan detaylı gönderebilirmi lütfen teşekkürler.

memoli1644

Üye
aynen öyle, bu paraya bu kadar özellik fazla bile ...tv.vifi.radyo.flv oynatma.falan kamera iyi deil bundan daha fazlasını düşleyen ıphone almalıdır .....telefon çok güzel..ben wt1 almıştım 3 tane aldık resmen işkence hayatta kullanılacak tel deildi iade ettim wt3 aldım harika tavsiye ederim ....

--------------- Ekleme ---------------

yalnız wt1 deki bazı kullanım avantajları vardı mesela tv yi yatay veya dikey izleme kayıt yapabilme wt3 te bunlar yok +wifi algılama mesafesi daha uzundu wt3 te daha kısa mesafeden algılayabiliyor buda bir eksi durum mesela tv izliyorum ntv spor alt yazı maç sonuçlarını göremiyorum sadece yazıların üst tarafı silme görünüyor ayrıca onunda bir ayarı varsa bilen paylaşırsa sevinirim çünkü ayar yapılamıyor ...

azrail_familia

Üye
arkadaşım telefonun arka ışığını son seviyeye getirirsen o sorun baya bi düşer menüsüde gayet iyi ben 3 aydır kullanıyorum telefonu daha hiç bi sorun çıkmadı 300 liralık telefondan ıphone kalitesi bekleyemezsiniz televizyon fm radyo gayet güzel çekiyo senin bulunduğun ortamdan kaynaklanıyodur o çekmeme dokunmatik konusunda haklısın biraz yavaş ama kalibre edersen düzeliyo bnmki canvar gibi oldu evimde kablosuz modemimle rahat rahat internete bağlanabiliyorum ebdy face opera msn hepsini tek tek denedim gayet de güzel çalışıyo tv de arama yapıyorum 20-25 kanal buluyo pürüzsüsüz çekiyo çoğu kanal ses kalitesi hoşuma gitmedi düşük geldi bana sesi ekolayzar olmasıda bişeyi değiştirmiyo kamerası gündüz çekimleri çok güzel ama gece çekimlerini ayarlarla oynayarak olabildiğince düzelte bilirsiniz bnm en çok hoşuma giden yönü ekrenı filmleri atıyorum takıyorum kulaklığımı boş kaldığım zamanlarda yolculukta film izliyorum tavsiye ederim bence ıphone almaya deymez şeklse aynı şekil özellikse ondan daha çok özelliği var

gedikbas

Üye
bende kullanıyorum evet on numara bi telefon deyil ama ipon 1000-1500 tl bu 300 tl. hemde o kadarda kötü deyil kamerasının kötü olması ve gsm şebekelerini uygun wap profilinin olmaması dışında iyi bi telefon. tabiki biraz hassas kullanmak gerekli kılıf falan kullanın

b3rk

Üye
arkadaşlar bu telefonu bende inceliyorum kullananların yorumlarına bakıyorum ama biri berbat diyor diğeri müthiş diyor kafam karıştı :S

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim n95 le tırıdent wt 3 le değiştirme hayatının hatasını yaparsın pişman olursun snra ama iş işten geçer

FK5896

FK5896

Üye
bencede Trident wt 3 iyi bir telefon fiyatıda gayet uygun 250-300 tl. wi-fi , facebook, msn ne ararsan var.. duyduğuma göre orjinal iphonelerden daha fazla özelliğe sahip. örneğin orjinalinde flaş yok ama trident wt3 te var. gidip 1000 tl 1500 tl vermek biraz saçma bir yeri çizilse veya başka bişi olsa şahsen benim için rahat etmez. ve Trident %100 Türk malı. ben yakın bir zamanda bir tane Trident wt1, wt2 veya wt3 alacağım. aldığım zamanki görüşlerimi bildiririm.:oke:

teamleader

Üye
Herkeze hayırlı cumarlar arkadaslar sizden bir ricam olacak ben trident w-t3 aldım ama video ızlene bılıyormus ınternete baglandıgın zaman ama programını bir türlü bulamıyorum bir yardımcı olursanız. Şimdeden Teşekkür Ederim. Serkan ÇELİK

Arkadaşım yakalasık 2 hafta oldu ben kullanıyorum tavsiye ederım gayet memnunmm sadece video programını bulamıyorum bıde onu bulsam bu arada 8gb hafıza kartınıda desteklıyo aklında soru işareti kalmasın ben tavsiye ederim açıkcası ama acele karar vermemenı de tavsiye ederım.

onurarda

Üye
bende de W-T3 var. Bu telefonu gönül rahatlığıyla alabilirsin tabii mesaj yazmayacaksan!!:hmmm

guloglu

Üye
bu telefonu bende 15 mayıs 2010 aldım valla evkur dan 24 ay taksitle 350 tl bence wifi fln süper bişey google facebook sade biraz yavaş okadar 350 tl böle bitelofona fazla bile

soryy azbile

berhan

Üye
bn aldım ama hiç bişey yüklenmiyo bnce alma ama güzel hooş görüntüsü var

bycicero

Üye
arkadaşlar 12-06-2010 tarihinde trident wt3 aldım geldi kutuyu açtım telefonu çalıştırdım 1 saat geçmedi ekran kilitlendi gönderdim servise iki haftada geri geldi çalışıyor ama dokunmatik çok zayıftı şimdi ise telefon görümeleri yapamıyorum ya şebe acil durum modunda görünüyor veya şebeki buluyor ama arandığımda ulaşılamıyor diyor veya en arama yapamıyorum teknik servise 2 gündr telefon açıyorum 25-30 dakika bekliyorum daha sonra aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyorlar ne hizmetten memnunum ne telefondan demedi demeyin bu telefonu ALMAMANIZDA yarar var

robcugirl

robcugirl

Üye
bak n95 hiç kullanmadım ama wt3 re aradığın her şey mevcut dokunmatiği gzl ama dokunmatik telefonlara meraklıysan samsung al derim daha yeni sayılırım wt3 te yalnız dosyalara çok şey atmayın :hmmm ben bi dosyaya 400 resim attım aralarında gezinirken kapandı bi anda yoksa bi sorun yok .ben almadan önce kullananların yorumunu okudum sende öle yap trident olmasına kafayı takma garantiden bi hafta olmadan gelio eskisinden canavar halde

kosezade

kosezade

Üye
abi trident wt3 alıyım diyosan ii ama o taş gibi nokia n 95 i satıp bu telefon alınmaz bence cok istiyosan iphone koy ilan takas yapıyım de iphone 2 g al gitsin abi tam ii eger oda pahalı dersen samsung touchwiz al gitsin abi cok da değer eger n95 i satıyım diyosan bu samsungu al

theyureklicocuk

Üye
bende var wt3 trident aldıgım gune lanet olsun bole adi bir firma gormedim garantisi ilgilenmiyor garantiye wt2 gonderdim 1ay iş gunu gelmedi yani 42gun sonra telefonum kayboldu ve satıcı firma wt2olmadıgı için wt3verdi tavsiye etmem

girayhan43

girayhan43

Üye
cok dogru :))

maxirabit

maxirabit

Üye
Herşeyin orjinalı güzeldir çin malı ıphonedan bi halt bekleme boşuna