DERBEDER-34-
Üye
-
Konu Sahibi
-
aslında aklımda IPHONE 3GS 32 gb var...N95 8 gb satıp bu telefonu alıcaksın?inanılcak gibi birşey değil acıkcası.....
ben aldım bu telefonu daha 1 hafta olmadan servıse gıttı dokunmatıgı bozuldu n 95 nere trident nere degmezarkadaşlar geçenlerde inceledim bu cihazı bayağıda hoşuma gitti,benziyor Iphone'a falan... ama!! tabi çin malı diye hep insanın aklına bir soru takılıyor ... acaba aramızda inceleyen kullanan varmı görüşlerin izlenimlerini bildirebilirmi... satıcı alan herkes çok memnun incele çok hassas ve hızlı dedi,inceledim gerçekten öyle.. acaba yarı yolda bırakırmı? aslında Iphone düşünüyorum ama malum fiyatı uçukn95 8gb imi satmayı düşünüyorum sizce ne yapayım,n95 de süper hiç bir sorunu yok fırtına gibi herşey yüklü.
DEĞERMİ****
bende hiç bi şekılde usb sorunu cıkmadı dokunmatıgı pek ıı deıl cok hassas fln dıyolar ama kullanan bılır zaten kamera kesınlıkle 2 mp olamaz ımkansız 6300 da 2 mp ama cok kalıtelı gosterıo bunun da 2 mp ama cok dandık kamera aldıgıma pısman oldum en kısa zamanda degıstrcem en iisi nokıadan sasmamak4 Haftadır kullanıyorum wt3'ü...Bence hataları tabiki var ama yukarıda adı geçen Dokunmatik falan değil hatalı olan..Zaten dokunmatiği süper çalışıyor...MSN, GOOGLE, OPERA, FACEBOOK , eBUDDY ve BLUETOETH iyi çalışmaktadır...Sorun USB kablo bağlantısında, tabi bu sorun Laptop ile Win7 kullanmaktan da olabilir...5sn bağlı kalıp kopuyor bağlantı...Yoksa birçok özelliği ipod'tan fazla bile...WIFI çok başarılı çalışıyor...Cihaz menüsünde gezinme aynı Bilgisayardaki gibi ve çok rahat....Kamera kalitesini pek beğenmedim ve kesinlikle 2 mp değil...Ne kadar para o kadar köfte......Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?