trident wt-3 şarj problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

craam

Üye
    Konu Sahibi
trident wt-3 şarj problemi
arkadaslar wt-3 u yaklasık 1 aydır kullanmaktayım su ana kadar sorun cıkarmamıstı ancak dun sarj etmek ıcın sarj cıhazını bagladım ve sorunsuz sekılde sarj basladı ancak 1veya 2 dakıka ıcersınde telefon dan sınyal sesı geldı ve SARJ CİHAZİ YANLIS BAGLANDI seklınde bır uyarı vardı ekranda ve telefonu su anda sarj edemıyorum sorun aynı sekılde yınelıyor ne yapmam gerek bılen varsa yardımcı olabılırmı sımdıden tesekkurler arkadaslar.

kaptannova

Üye
aynı sorun bendede oluyor tel. şarjda iken (şarj cihazı yanlış takıldı ) gibi uyarı geliyor...

bence teleonun şarj yeride problemli olabilir kabloda önerim kabloyu başka bir trident marka telde dene eğer çalışırsa ssorun teldedir servisine götüreceksin.

servisine ben gittim izmirliyim sana tarif edebilirim..

bana özel mesajla ulaş...

tayphoon_deep35

Üye
bende saadece pc ye bağladığım zaman veriyo o uyarıyı,webcam özelliğini kullanamıyom o yüzden :hmmm

rizelipisiko

Üye
arkadaşlar şarj aletinde bi sorun yok tabi bataryadada 3-4 kez batarya şarj aleti filan degiştim yine aynı hatayı veriyo :vur

rizelipisiko

Üye
arkadaşlar sorunu buldum sanırım telefonun şarj socketinde bi sorun var biraz kurcaladım oldu hata vermiyo şarjda şu an :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...