Trident W-t9 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-t9 hakkında

Genel Özellikler
Frekans : 850/900/1800/1900 MHz
Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
Pil : 3.7 V 900 mAh Lityum Ion
Java
Bağlantılar
Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Hafıza
Dahili hafıza
MicroSD ile arttırılabilir hafıza
Ekran
2.2" TFT LCD (320*240 piksel)
TV / Radyo
Analog TV (TV'de kanal arama / ekleme / kaydetme)
FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf
Kamera (Ön:0,3 Mpiksel / Arka:1,3 Megapiksel, 1280 * 960 Pixel, Entegre Flaş)
Resim Görüntüleyici
Video
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Ses ve Müzik
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma
SMS
EMS
MMS
Uygulamalar
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Çağrı Yönetimi
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti

arkadaşlar bn bu telefonu almayı düşünüyon trident telefonları hakkında bilgileri paylaşırsanız sevinirim[/FONT]​

cagtayfb

Üye
nasıl telefon sizce

clubber888

Üye
on numara ben aldım

GaMeMaX

Üye
bu telefonu kullananlara bikaç sorum olcak

1. Wireless çekim gücü nasıl

2. İstediğimiz java uygulamalar yükleyebiliyormuyuz (adobe reader, sözlük , vs.)

zangariya

Üye
warless süper laptop la aynı ama javayı henüz deneyemedim...

alideviren

Üye
bunda arayana nasıl resim koyuyoz vala ayar oldum bi bulamadım teefonun menüsünü incik cıncık ettim yok yok yok bi yardım teşekkürler

kesen

Üye
arkadaşlar ben de aldım güzel telefon ama bir türlü w-lan özelliğini ayarlayıp kablosuz internete bağlanamadım. İnternete kablosuz bağlanabilmem için ayarları ve izleyeceğim adımları yazan olursa sevinirim. teşekkürler

nik82

nik82

Üye
Arkadaşım öncelikle sım kartındakı rehberı telefona yukle sonra telefonda kı rehber den duzenleme seceneklerı arasında yapabılırsın

başkan*

Üye
slm arkadaşlar w-t9 cihazım var telefonun wi-fi ayarını komple sildim yanlışlıkla şimdi telefonum kopmle kapalı açıp kapama tuşuna bastığım zaman trident yazısı çıkıyor hemen tekrardan kapanıyor bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim ne yapcagımı bilmiyorm şimdiden teşekkürler

kesen

Üye
arkadaşlar w-t9da hizmetler-veri hesabı-kablosuz lanşebeke içi ara-modemi görüyor-bağlan-şifre(yazıyorum)-bağlantı başarısız
hep bu şekilde oluyor. başka bir ayarı mı var neyapılacak yardımcı olursanız sevinirim.

fikfik

Üye
bi alt modelini aldim. t8 gerçekten güzel yorumu da yaptim.. bu ortadaki tuşa güvenemedim.. ve digerinin kasasi metal kullanılması bir artı olarak yansisi java uygulamalari deniyemedim.. bakicam.

seftalimurat

Üye
iyi günler arkadaşlar bu telefonun boyutları hakkında bilgisi olan varsa soyleryebilirmi?simdiden tesekkürler...

alidag1991

Üye
çok güzel ses kalitesi alacak arkadaşlar bana msnden ulaşsın.
[email protected] piyasanın altında bi fiyata satıyorum.

kemallider

Üye
lardeş şarj yoktur aynısı bendede var

--------------- Ekleme ---------------

bide hafızası çok az ama çok iyi telefon cepten sitelere girebilir ozelliği usb ozelkliği ile kontosuz indrmesiz şarkı resim gibi şeyler yükleyebiliriz

afesengel

Üye
Bende aldim pismanim, degistiremiyorumda, almayin, goruntu black berry ama bukadar kullanici dusmani bir telefon olmaz, daha coooooooooooooooooook yol almalari lazim..........

wapturkey

Üye
ben aldım gayet memnunum mesaj yazması internet ve msn hızlı girmekteyim gayet güzel bence almaya değer java yükledim gayet güzel çalışmaktadır hiç bir sorun yok bu fiyata çok bile özellikli xd

peugeot300

Üye
320 ye aldım.260 e satarım.daha alalı 2 ay oldu.almak isteyenler ulaş[email protected] telefonun her şeyi yanında.garantiside var 2 yıl. şarj cihazı ve kılıfı,kulaklık hepsi yanında.daha yenii telefon numaramıda verim 05383910509.:oke:

arcax

Üye
slm arkadaşlar ben bugünlerde almayı düşünüyorum ama tuş takımı beni korkutuyo tuş takımı çomu kalitesizdir?

ADNUFREPLA

Üye
1 haftalık satıyorum 220 tl 2 yıl garantili aksesuarları ile birlikte [email protected]

minkara

minkara

Üye
slm arkadaşlar ben bugünlerde almayı düşünüyorum ama tuş takımı beni korkutuyo tuş takımı çomu kalitesizdir?

tuş takımı gayet kaliteli ama şunuda sölemek istiyorum ortadaki joistik biraz hassasiyet gerektiriyo ben alışana kadar baya küfretmiştim joistiğe ama şimdi alalı 1 hafta filan oluyo bütün sıkıntım gitti çok rahat kullanıyorum ... klavyeye gelince tuşlar küçük olmasına karşın gayet kullanışlı yazarken hiç problem çekmiyosunuz şayet benşm parmaklarım kalın olmasına rahmen çokharf ıskalıyorum .... telefonun diğer özellikleri çok güsel ama tek bi sorun var kaliteli bi kamera istiosan bu telden bekleme ... sonuç olarak telefonu tavsiye ederim görünüşüde çok güzel zaten...:oke::oke::oke::oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt