Trident W-T8 Flv Player Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memo398

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T8 Flv Player Hakkında
Trident W-T8 telefonum war telefonu aldığımda telefonda sxmobı flv player diye program wardı onu çalıştırınca updatelemeye başlıyo ve %0 da kalıyo napmam gerek bi bilgisi olan veya başka bi video oynatıcı :bilmem:

• Beğen
Tepkiler: evilkid

Progressivity

Progressivity

Üye
peki update yaparken sen internete bağlı mısın wlan yada şebeke üzerinden yada programın kendi bağlanması için gprs ayarların yapılı mı

memo398

Üye
    Konu Sahibi
sadece wlan bağlı olsa olurmu avea nın gprs ayalarını tam olarak bilmiyorumda wlan açıkken deniyorum şuanda

Progressivity

Progressivity

Üye
sadece wlan açıkkende olur bir şekilde internete bağlı olda sonucu bildir bakalım

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saol arkadaşım anletımı üçarsan sevinirim

memo398

Üye
    Konu Sahibi
sonuç başarısız

evilkid

Üye
abiciğim bu programın tam adı ne bendede W-T7 var flv dosyalarını izleyemiyorum

cemalinmekani

Üye
arkdaşlar bı konuda bilgisi olna yokmuuu flv dosyalarını göremiyorum facebooka giriyorum ama videoları izleyemiyorum

cemalinmekani

Üye
Arkdaşlar bu konu hakkında detaylı bir araştırma yaptım....
Trident müşteri hizmetlerini aradım ve telefona hiç bir şekilde FLV dosyası izlenemezmiş ... boşuna aramayın çünkü ben çok aradım bulamadım bende W-T8 kullanıyorum

kaptannova

Üye
arkadaş avea isen nete girmek çok kolay gprs üzerinden girmek istersen yardımcı olabilirm...

öncelikle w-t8 in menüsünü bilmiyorum ama hizmetler diye bir yer varsa gir orda veri hesabı var gir ona gprs seçeneğine tıkla 5. yani AVEA GPRS WAP yazan yerin üzerine gel ve aç, o bölümde sadece kullanıcı adı ve şifreyi istediğin gibi yap gerisini elleme daha sonra hizmetler bölümünün ilk sayfasına gel WAP a gir ayarlar de karşına (SIM seçin, Hesabı düzenle) vb şeyler gelir. sım seçin e gel ve avea hattın hngi simde takılı ise onu seç geri gel hesabı düzenle de, yine avea ht hngi simde ise onu seç hesap seç bölümü gelicek karşına AVEA GPRS WAP ı seç üztüne gel hesabı düzenle de sadece kullanıcı adı ve şifreyi istediğin gibi yap gerisini elleme geri gel hesabı etkinleştri de şimdi girmesi lazım...

W-T8 menüsünü bilmediğim içn W-T3 e göre anlattım eğer bu anlattıklarım yoksa telefonu karıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt