Trident w-t6 [ kesinlikle bakın ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yolcu20

Üye
    Konu Sahibi
Trident w-t6 [ kesinlikle bakın ]
Merhabalar.. Ben 1 Hafta Önce Trident W-T6 Aldım ondan önce W-T3 kullanmıştım W-T6 bildigin İphone Yemın ederımki Ekran dokunatikliği seriliği süper ya... Arkadaslar alıcak varsa Mutlaka ama mutlaka Alsın dyıorm ya super bişey ya... Trident W-T6 Sadece KAlem sorunu var onun yerıne Gitarlar için kullandııgmız Pena yada onun gibi pilastik birşey kullanabılrnız.... Super dokunmatıklıgı camerası wlan'ı herşeyi bitirdi beni...!:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

• Beğen
Tepkiler: pattack

sezerr53

sezerr53

Üye
Arkadaş bişiy sorucaktım ekran algılayıcının hassaslığı dokunduğunda hemen algılıyormu iphone daki gibi , basınca hızlı açılıyormu menü,uygulama felan. Birde iphone da oyunlar felan oluyor telefonun hareketine duyarlı oyunlar bu triedent w-t6 da varmı varsa çalışıyormu acaba. Navigasyonu ve wifi,bluetooth, nasıl acaba bir sorun varmı seri çalışıyormu makina ?

ruzgar22

Üye
arkadaşlar bende trident wt 6 aldım ama wifi ayarları nasıl yapılıyor bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşk...

afacan5274

Üye
WT-6 ile ilgili hiç bir yerde bi program bulamıyıorum
acıkcası ıphone ile karsılatırılamazbile. dokunmatik bakımından, oyunlar bakımından bunlar var ise ok
bi sorun yok ama bualmıyoruz arkadaş bi bilen var ise cevap versin lütfen
gtek bir navigasyon var o da bi boka yaramıyor....

--------------- Ekleme ---------------

IPHONE DE APPLE STORE gibi bir uygulama var wt - 6 da varmı ki bööle program indirebilecek bi yer...
opera mini acılmıyor. bazı zamanlarda desteklemiyor. misal misli.com , bilyoner.com
ben bunları kullnamadıktan sonra sıkıntı yasıyorum.....
gıcık oluyorum acıkcası
param olsa tartısmasız IPHONE alırım arkadaş... görüntü olarak belki bi farkı yok ama özellikler cok farklı

handsomeguy

Üye
valla ben iki hafta önce bu telefonu aldım ancak konuşma yaparken yankı yapıyordu.
bir hafta sonra başka bir model ile değiştirdim. gps dışında bir numarası yok zaten telefonun. televizyonu da doğru düzgün kanal çekmiyordu. radyosu da aynı şekilde problemli.
tridentlerin tüm yeni modellerinde dokunmatik sorunu çözülmüş durumda. yani dokunmatiğinin süper olması artı bir özellik değil.
onun yerine trident w980 alın. hiç değilse bunun 3g'si var.

jeackıe

Üye
trident w-t6 gps programına ihtiyacım var lütfen yardımcı olurnusunuz

handsomeguy

Üye
gps programını yanlışlıkla sildiysen bulamazsın
teknik servis sorunu çözer
zaten gps'i çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...