Trident W-T5 Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Trident W-T5 Alayımmı ?

• Evet

Kullanılan: 3 37.5%
  • Hayır

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kutxlay

kutxlay

Üye
    Konu Sahibi

karar veremedim alayımmı almıyayımmı bi yardım edin:allalla::allalla:

Genel Özellikler
Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
Boyut(mm) : 115.5 * 60.0 * 10.3
İşletim Sistemi
2.2 Froyo Android
Anroid Market
10.1 Flash Desteği
Bağlantılar
Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
AGPS Desteği
Hafıza
Dahili hafıza (200MB)
32 Gb micro sd desteği
Ekran
3.5" HVGA (480*320 piksel)
Kapasitif Dokunmatik Ekran
Radyo
FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf
3.2 Megapiksel Arka Kamera
0.3 Megapiksel Ön Kamera
Video
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Ses ve Müzik
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma
SMS
MMS
Uygulamalar
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Hesap Makinesi
Çağrı Yönetimi
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sakın ha paranı çöpe atarsın paran varsa iyi bişeyler al c5 03 veya android istersen sony ericsson xperia x10 mini veya samsung gio falan al ama sakın trident alma pişman olursun ayrıca onun 3.2 dedigine bakma en fazla 2 megapiksel kamera koyuyolar oraya 3.2 yazıyo haydi bakalım herkez kanıp alıyo sonra fos :nono:

Starsley

Kingmora katılıyorum..

technoblue

technoblue

Üye
bildiğim kadarıyla fiyatı 400 450 lira civarında ve o fiyatı bu telefona verip yazık etme bence. o fiyata eşdeğer özelliklerde daha iyi bi telefon alabilirsin. mesela tavsiyede bulunmam gerekirse lg optimus me yi önerebilirim. android 2.2 işlemcinin android froyo sürümünü kullanıyor. 3mp kamera, gps, wifi gibi özellikleri bulunuyor. fiyatı 450 lira civarı olmalı. ve o fiyata alabileceğin en iyi smartphone lardan biri.

dufy85

dufy85

Üye
çin malı kardeşim ne servis ne parça, hiç bulaşma derim :kotu:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bilindik Bi Telefon Al :oke:

dufy85

dufy85

Üye
aynen servisi, garantisi ve parçası bulunsun. :oke: ilerde neolur neolmaz çok sıkıntı çekersin.

muhattap bulamazsın yani sonra

Ocean258

Ocean258

Üye
Çin malından uzak durmanı tavsıye ederım.. ne servısı var ne yedek parcası ne garantsı bozuldugu zaman tamırde olmuyorlar ole lanet bırseyler en ufak bı arızada cope atmalık duruma gelıyorlar.

ahmoabi111

Üye
ben trident w-t3 alacağım iyi midir kullanan var mı ? trident w-t5 e bakmadım ama en iyisi w-t3 gibi gelior bana :allalla::allalla:

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşlar bu tür cihazlara, yatırımlarınızı yatırısanız resmen çöpe atmış olursunuz... birazcık daha ilave edin üstünede sağlam telefon alın ;)

ahmoabi111

Üye
w-t3 ün özellikleri süper amaaa:aha::aha:

technoblue

technoblue

Üye
iphone3 yapmış adamlar birebir. tek çaba taklit çabası özellikleri kendince birebir yapsa ne olur ki. 2 mp kamera demiş iphone3 te de var 2 mp kamera. yan yana getirin çekin bakalım hangisi daha iyi çekiyor. wifi koymuş zırt pırt kopuyo dibindeki interneti görmüyo. 3g desen hiç koymamış sağolsun bi orada farklılık yapmış. tamam arasında fiyat farkı var eyvallah ama bi ürün üretiyorsun kendin bişeyler yapmaya çalış. en azından tipini değiştir telefonun bu kadar taklitçi olup kendini rezil etme. illaki taklit edeceksen de teknik servisini de et edebiliyorsan.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Çin malı ve çakmaları salla:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
w-t3 ün özellikleri süper amaaa:aha::aha:

eline alıp incelemedikten sonra bu tür telefonlar alınmaz
bekleme süresi vs. konusunda genelde sorun yaratır bu cihazlar
özellikler ve tasarım olarak ne kadar hoş görünse de genelde bir hevesle alanlar hemen geri satıyorlar
sakın böyle bi hata yapma hevesle alırsın 1 ay sonra elinde kalır zararına satarsın arkadaşım git lg wink al daha iyi

nym

Üye
Herkez taklit çinmalı vs. vs. demiş.

Trident çin malı değil piranha gibi buda bir Türk firması teknik desteği var parça sorunu yok bunları biliyorum ancak konu kaliteye gelince bu telefonun fiyatı 300-400 arasında bu paraya kaliteli bir telefon üretmek çok zor bu nedenle kullanan bir arkadaş yorum yapsa çok daha sağlıklı olacak.

Biride iphone taklit etmiş demiş evet trident t1000, w-t3 ve w-t6 modellerinde birebir iphonu java ile taklit etmiş ancak ,W-T5 modelinde yok öyle bişe androit işletim sistemini düzgün kullanabilmen için dokunmaktık ekran olması şart e gerisi zaten işletim sistemine kalmış bişe onuda google yaptı sonuç olarak trident bu modelinde iphonu taklit etmiyo sadece parasını az olana sende androit isletim sistemli çift hatlı bir telefon kullanabilirsin diyo okadar.

Ben bu telefonu almak istiyorum ancak merak ettiğim ve sadece kullanan bir arkadaş varsa onun cevap vermesini istediğim sorumlarım şunlar.

1- 3.2 Megapiksel Arka Kamera - 0.3 Megapiksel Ön Kamera demişler ancak kaliteli bir fotoğraf çekiyomu? örneğin ben nokia 6131 kullanıyorum 1.3 mp fakat resim çektiğimde kendimi tanıyamıyorum.

2- Androit işletim sistemi var üstünde tamam ancak hiçbir yerde işlemcisi hakkında bilgi yok uygulamalarda takılma geçişlerde bekleme gibi sorunlar oluyormu?

3- Bildiğim kadarı ile androit çift sım kart destekleyen bir işletim sistemi değil mesajlar rehber falan tek sim kartla çalışır gibi mi hareket ediyor yoksa java telefonlar gibi birinci hatan çağrı var ikinci hattan mesaj geldi gibi çift sim kartı düzgün bir şekilde kullandırtıyormu?

4- Bekleme ve konuşma süresi ortalama nekadar?

william75

william75

Üye
Herkez taklit çinmalı vs. vs. demiş.

Trident çin malı değil piranha gibi buda bir Türk firması teknik desteği var parça sorunu yok bunları biliyorum ancak konu kaliteye gelince bu telefonun fiyatı 300-400 arasında bu paraya kaliteli bir telefon üretmek çok zor bu nedenle kullanan bir arkadaş yorum yapsa çok daha sağlıklı olacak.

Biride iphone taklit etmiş demiş evet trident t1000, w-t3 ve w-t6 modellerinde birebir iphonu java ile taklit etmiş ancak ,W-T5 modelinde yok öyle bişe androit işletim sistemini düzgün kullanabilmen için dokunmaktık ekran olması şart e gerisi zaten işletim sistemine kalmış bişe onuda google yaptı sonuç olarak trident bu modelinde iphonu taklit etmiyo sadece parasını az olana sende androit isletim sistemli çift hatlı bir telefon kullanabilirsin diyo okadar.

Ben bu telefonu almak istiyorum ancak merak ettiğim ve sadece kullanan bir arkadaş varsa onun cevap vermesini istediğim sorumlarım şunlar.

1- 3.2 Megapiksel Arka Kamera - 0.3 Megapiksel Ön Kamera demişler ancak kaliteli bir fotoğraf çekiyomu? örneğin ben nokia 6131 kullanıyorum 1.3 mp fakat resim çektiğimde kendimi tanıyamıyorum.

2- Androit işletim sistemi var üstünde tamam ancak hiçbir yerde işlemcisi hakkında bilgi yok uygulamalarda takılma geçişlerde bekleme gibi sorunlar oluyormu?

3- Bildiğim kadarı ile androit çift sım kart destekleyen bir işletim sistemi değil mesajlar rehber falan tek sim kartla çalışır gibi mi hareket ediyor yoksa java telefonlar gibi birinci hatan çağrı var ikinci hattan mesaj geldi gibi çift sim kartı düzgün bir şekilde kullandırtıyormu?

4- Bekleme ve konuşma süresi ortalama nekadar?

Valla benim kardeşe zamanında bu mantıkla General Mobile almıştık pişman olduk. O yüzden daha iyi markaların ucuz yollu telefonlarına bakmanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt