Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trident W-T3
Sponsorlu Bağlantılar
furkantel
Üye
Konu Sahibi
Trident W-T3
Selam arkadaşlar Trident W-T3 hakkında sıkıntılarınız varsa istekleriniz varsa oyun dahil ve soracaüınız bir şeyler varsa lütfen çekinmeden sorun seve seve cevaplarız...!!!
gizli_1987
Üye
selam konuşma esnasında ses cızırtılı ve cok az geliyo karsı tarafada aynı sekilde ses gidiyo ne yapmam gerekir
tesekkürler..
elifberil
Üye
merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim. 1. yüklediğim resimleri küçültüp arayan resmi olarak ekleyemiyorum. 2. avea hat kullanıyorum sinyal gücü zayıf hattan olduğunu sanmıyorum telefondanmı. 3. ekran kafasına göre hassas yada degil dokunmatikte zor basıyor bazen normalmi yoksa telefonda arızamı var acaba. şimdiden teşekkürler.
furkantel
Üye
Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1484350/gizli_1987/gizli_1987 sizin yapmanız gereken onu ancak servis çözer o cızırtı konusundada sizlere bişi öneririm isterseniz başka bir hat takın bide başka hatla deneyin tekrar olursa haber verin lütfen sizlere yardım ederim...saygılarımlaa...
--------------- Ekleme ---------------
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1573710/elifberil/elifberil sizin yapmanız gereken çekmiş olduğunuz resimler dosya yöneticisine gidiyor dosya yöneticisinden o çekmiş olduğunuz resmi bulun ve resmin üstüne bir defa tıklayın orada 4.sırada şeklinde kullan var ona tıkla ondan sonra istediğin kişiye göre yaparsın...bende avea hattı kullanıyorum gayet rahat çekiyor bulunduğunuz ortamdan olsa gerek telefonda sorun yoktur...olabildiği kadar tırnak ucuyla dokunun sağ elinizle kullanıyorsanız baş parmağınızla dokunun benim telefonda o kadar hassas değil sadece tırnak ucuyla dokunuş yeterlidir eğer tırnak ucuyla dokunmanıza rağmen olmuyorsa çok bastırmayın ekrana ekrana zarar verebilir veya siz bu telefonu hiç düşürdünüzmü? bu söylediklerimlerimi uygulayın eğer olmassa tekrar bana sölerisiniz bi yolunu bulup yaparız ama cevap yazmayı unutmayın ...saygılarımla
polatemmi
Üye
W-t3 de driver ı yükledim Fakat suite nasıl çalışıyo çözemedim telefon nasıl programa gösterilecek yardım edermisiniz.
elifberil
Üye
çokkk teşekkür ederim yardımlarınızaa düşürmedim birde internet bağantısı kuramıyorum ağı yakalıyor ama bağlanamıyor
furkantel
Üye
Konu Sahibi
elifberil ilk önce hizmetlere girceksin oradan wap e girceksin oradan ayarlara girceksin 2. sırada hesabı düzenle var ona tıkla girorada cepten internet -wlan-avea gprs wap....her neyse oradan wlana tıklayacaksın hesabı etkinleştir diyeceksin 2 sn süre gibi bekleyeceksin ondan sonra tekrar ana menüye dönceksin wlan ağ araması yapcaksınn mesela kafede oturuyorsun yaa kafenin wlanı(interneti) şifresiz ise normal bağlanacaksın şifreli ise şifre ile gircen sonra zaten bağlanıyor diyecek ondan sonra tekrar ana menüye dön ve google ye gir facebooka gir operaya gir ebudy gir internet bağlantısını yapmış olursun...
polatemmi ilk önce lütfen ne driveri yüklediğini söyle hangi uzantılı dosya olarak yükledin onu söyle eğer java olarak yüklediysen ana menüde java ya tıkla eğer en son driveri yüklediysen en alta innn orada vardır sonra ona tıkla istediğini yap ama olmayabilirde...bol şanslar...
ahmet aga 10
Üye
arkadaşlar tlfonum da internete bi kere girdim bir daha giremedim lütfen yardım edin ...
mican28
Üye
Slm.wt3 sürükle aç tuş takımı sesini kapatamıyorum yardım ederseniz tşk.ederim
mirvari
Üye
bende alarm calmiyor, kuruyorum ama orali olmuyor alarm seside seciyorum ne yapmam gerekir?
furkantel
Üye
Konu Sahibi
internete bir defa girdinde nerden girdiğin önemli belki wifi ile girmişindir veya kontör ile kontörün bitmiş olmasın bir sor....evet bende dened,m sesini kapatmayı ama tek yolu sessize almak....alarmı kurduğunda çalmıyorsa daha doğrusu belki çalıyorda zil sesi tonu düşükse ondan olabilir......SORULARINIZI BEKLİYORUMMM
maniaq42
Üye
usta benide bi sorunu var wifi si ile internete bağlanıyordum ama başka zman denediğimde tcp/ip bölümü hep 0 larla dolu halbuki modeme bağlıyom bağlantı var gözüküyor modemden mi bi sıkıntı var?
Tcall
Üye
arkadaslar lutfen yardimci olun.bende wifi ile nete girdigimde modemin dibinde bile net atiyor.napa bilirim?
bu arada benim telefonum da trident wt3
maniaq42
Üye
arkadaşlar ben bu telefonu çözdüm wifi sıkıntısı modemden kaynaklanıyor eğer modeminizde wap şifreleme kullanılıyorsa bağlatılarda sıkıntı meydana geliyor wpa2 tipi şifreleme kullanılıyorsa hiçbir sıkıntı meydana gelmiyor birde odem yöneticisiyseniz telefonunuz mac adresin öğrenip sabit ip atamasıyla kolayca wi-fi sini kullanabilirsiniz ...
Selam arkadaşlar Trident W-T3 hakkında sıkıntılarınız varsa istekleriniz varsa oyun dahil ve soracaüınız bir şeyler varsa lütfen çekinmeden sorun seve seve cevaplarız...!!!
s.a trident wt-3 jawa problemım var yeterli yeriniz yok diyo bunu nasıl cöze blirim hafıza kartı var 2 gb lık ama yer yok diyo yardımlarınız için şimdiden tesekkurler !!
enescebeci
Üye
saolun saolun
f_torres44
Üye
güzel
teşekkürler
teşekkürler
sinem gitar
Üye
tirident w-t3 var ama internet ayarlarımı nasıl yapcamı bilmiyorum YARDIIIIM
arsiv.onlinegoo
Üye
Merhaba!
Trident w-t3 'de sürükle aç yaptıktan sonra paralo çıkmasını istiyorum böyle bişe mümkünmü kodlardan fln vs.
2.Kameradan nasıl zoom Yapılır??
3.Triden W-t3 için flash player nasıl nerden kurabilirim.Facebookda Sohpet mümkünmü scirpt kodları çalıştırılabiliyormu.
furkantel
Üye
Konu Sahibi
trident'in kamerasında zoom mümkün değildir..Sürükle aç kısmı hakkında bir fikrim yok..flash player'İ trident'e kurmanız için internet üzerinden FLASH PLAYER'in JAVA sürümünü bulmanız lazım ve telefona yükleyip kurmanız lazım ve zaten sonradan çalışır.......Sinem Wap'a gir orada ayarlar kısmında bulabilirsn..