Trident W-T3 simkart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T3 simkart sorunu
arkadaşlar ben trident wt3 simkartımı taktığımda göörmüyor yani acil durum yazıyor sadece sim1 de yazıyor sim2 de sorun yok ne yapabilirim..

ucx

ucx

Üye
Ayarlar - Çift SIM Ayarları - Çim SIM açık

Bu yolu izleyerek sanırım sorunuz hallolacaktır. Sorununuz devam ediyorsa Trident'e bu sorunu bildiriniz. En geç 1 gün içerisinde cevap verilecektir.

osi1970

Üye
merhabalar bende antalyada 15 gunluk yeni aldigim trident wt3 telefon var. suandaki sorunum avea hattina gecis yaptim ve bana verdikleri simkart 128k fakat telefonu aciyorum 2 dakika sonra sim takın diyor ve hat kapanıyor sürekli acip kapiyorum ama olmuyor. 64k daha iyi dediler ama avea merkezlerinhicbirinde bulunmuyor artik uretilmiyormus 64k simkartlar. bu sim karti diger telefonlarima takiyorum hicbir sorun olmuyor sadece sizin telefonunuzda bu sorunla karsilasiliyor ve bundan dolayi magdurum bana en acil bu konuda bir cozum yolu gostermenizi talep ve rica ediyorum. bu sorunumu ve sizinle olan yazismami uygun forum sitelerinde de paylasicagimi tarafiniza bildiririm.

İLETİŞİM

MESAJ FORMU

Ad ve Soyad
E-Posta
Telefon Nu.
Mesajın İletileceği Birim Teknik Servis Muhasebe Satış-Pazarlama Diğer

İLETİŞİM | | |

Copyright © 2001 - 2010 Trident. Tüm hakları saklıdır.

--------------- Ekleme ---------------

merhabalar sayin trident yetkilileri ; antalyada 15 gunluk yeni aldigim trident wt3 telefon var. suandaki sorunum avea hattina gecis yaptim ve bana verdikleri simkart 128k fakat telefonu aciyorum 2 dakika sonra sim takın diyor ve hat kapanıyor sürekli acip kapiyorum ama olmuyor. 64k daha iyi dediler ama avea merkezlerinhicbirinde bulunmuyor artik uretilmiyormus 64k simkartlar. bu sim karti diger telefonlarima takiyorum hicbir sorun olmuyor sadece sizin telefonunuzda bu sorunla karsilasiliyor ve bundan dolayi magdurum bana en acil bu konuda bir cozum yolu gostermenizi talep ve rica ediyorum. bu sorunumu ve sizinle olan yazismami uygun forum sitelerinde de paylasicagimi tarafiniza bildiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt