trident w-t3 hakkında önemli..

Sponsorlu Bağlantılar

enes442

enes442

Üye
    Konu Sahibi
trident w-t3 hakkında önemli..
tel . alıcam trindent v-t3 alabileceğim sınırlı sayıdaki tel. nasıl bi tel dir .. ngage tarzı oyunları yükleyebilirmiyim ? önerileriniz

yagizbogac

yagizbogac

Üye
n-gage sadece nokiaya özel fazla birşey yapabileceğini sanmam

yb1

yb1

Üye
valla komutanım n-gage var ama başka tür yani TAKLİT

hardness

Üye
tel . alıcam trindent v-t3 alabileceğim sınırlı sayıdaki tel. nasıl bi tel dir .. ngage tarzı oyunları yükleyebilirmiyim ? önerileriniz

arkadasım bnce iyi bir telefon bn aldım memnunum. Normal bır ıphonedeki tum ozellıkler var . ama oyun yonunden bıraz sıkıntı var. cunku bn bu tele gorebır oyun bulamadım. Ama almanı tavsiye ederim iyi işlev goruyor. dusun tasın sen yinede karsılastırmanı yap wifi tv falan hepsi var. 300 civarı bısı zaten fyatı normal bır apple ıphone mesela 1700 tl idi sanırım. Uygulama sitesi bılıorum n sorun olmaz diorsan al derim hmn. Biliorsan banada soyle :oke:

halimcannn

Üye
camera cekımı nasıl arkadasım.foto varsa ekleyebılırmısın

via_negativa

Üye
Kamera o kadarda iyi değil. Yani çok fazla bir şey beklememek gerekir. Zaten fotoğraf makinesi de değil bu. Yaklaşık 3 hafta oldu alalı gayet memnunum. Alacaksanız opera mini 5 i yüklemenizi tavsiye ederim. Bu sürümü oldukça başarılı. Ekranı yatay olarak kullanma şansınız var. En büyük eksikliği internetten video izlenmiyor ancak opera kullanarak a girerseniz istediğiniz videoyu W-T3 e indirip ( 3gp formatında iniyor videolar ) izleyebilirsiniz. Denedim % 100 çalışyor.
kolay gelsin :)

bucalee_-_

bucalee_-_

Üye
kamerası pek net değil ama yınede cok kotu değil

kedilap

Üye
Slm arkdaşlar tridentw-t3 aldım bende ama tam manasıyla kullanamıyorum özelliklede şu üst tuşu kapatıp açarken klık die bi ses çıkıo çok uyuz oldum neresine girdimse bu sesi yok edemedim telefon tuş kilidi sessiz çalışamaz mı ? Bilen birisi varsa lütfen yazsın çıldırıcam yoksa:)

--------------- Ekleme ---------------

Slm arkdaşlar tridentw-t3 aldım bende ama tam manasıyla kullanamıyorum özelliklede şu üst tuşu kapatıp açarken klık die bi ses çıkıo çok uyuz oldum neresine girdimse bu sesi yok edemedim telefon tuş kilidi sessiz çalışamaz mı ? Bilen birisi varsa lütfene yazsın çıldırıcam yoksa:)

delimete

delimete

Üye
arkadaşlar bende almayı planlıyorum bu telefonun wifi özelliği nasıl bewnim için o önemli çekiyomu bazıları çekmiyo diye bişrşey söyledi

arcax

Üye
kardeşimde var valla anneannemler 3 kat üstümüzde wifi onların neti bile çekio bence al bende w-t9 kulannıorum trıdentten vaz geçme

gamzelim0707

Üye
selam ben trident t 3 aldım 3 gün oluyo çok memnunum tw falan izleyebiliyorum çogu kanalıda çekiyo çok kibar ve güzel bi tlfn tevsiye ederim..ama ekrandaki saati yok edemiyorum yani üst köşede dursasüper olcak ama tam ekranın ortasında kocaman yuvarlak saat..ekranda saat oldugundan resimi göremıyorum onu nasıl kaldırabilirim ayarlardan denedım ama bulamadım

FK5896

FK5896

Üye
arcax senin dediğini uygulayacağım Tridentten vazgeçmeyeceğim. henüz almadım ama yakında alacağım umarım memnun kalırım.:hmmm

tanuraysha

Üye
Slm arkdaşlar tridentw-t3 aldım bende ama tam manasıyla kullanamıyorum özelliklede şu üst tuşu kapatıp açarken klık die bi ses çıkıo çok uyuz oldum neresine girdimse bu sesi yok edemedim telefon tuş kilidi sessiz çalışamaz mı ? Bilen birisi varsa lütfen yazsın çıldırıcam yoksa:)

--------------- Ekleme ---------------

Slm arkdaşlar tridentw-t3 aldım bende ama tam manasıyla kullanamıyorum özelliklede şu üst tuşu kapatıp açarken klık die bi ses çıkıo çok uyuz oldum neresine girdimse bu sesi yok edemedim telefon tuş kilidi sessiz çalışamaz mı ? Bilen birisi varsa lütfene yazsın çıldırıcam yoksa:)

ben telefonu iade etttiğim için menüden direk yerini söyleyemiyorum ama tercihler şeklindeki profil ayarlarını yaparken orda ses ayarlarından o klik sesini kaldırabiliyordun ;) birkaçgün elimde kalmış olmasına rağmen heryerini kurcalamıştım :)

efesalih

efesalih

Üye
Arkadaşlar ben bu telefonu 1 aydır kullanıyorum sakın almayın derim nedeni ise ekranda hassaslık denilen birşey yok bazen çağrı geliyor ekran dandik olduğu için açıpta görüşme yapamıyorum kamera zaten sadece gündüz iyi pc ye atınca fotoları çok dantik şekil oluyor sese gelince iğrenç ötesi diyebilirim mesaj yazmak tam bir çin işkencesi oluyor önceden mesaj yazmayı severdim ama bu telefonu alalı çok soğudum mesajdan direk arayıp konuşursan kamerayla işim yok ses gerekmez görüntü olsun alo desin diyorsan bilemiyorum arkadaşlar renkler ve zevkler tartışılmaz ama sakın ha sakın almayın derim

scyther

Üye
arkadaşlar bn trident w-t3 almayı düşünüyorum ama yorumlarda bazıları dokunmatiği kötü fln 1 hafta snra dokunmatiğini yaptırmaya götürdüm fln dio bu telefonu almak istiyorum ama dokunmatiği fln bozulur die almaktan brz korkuyorum lütfen bu telefonu almazsam bnim büccem en fazla 300 tl baban bu telefon olmazsa başak telefon önerebilirmisiniz yorumlarınız bekliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt