Trident W-T3 Hafıza Kartı Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

djbm

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T3 Hafıza Kartı Yardım!
hafıza kartımı uygun böüme yerleştirdim ama o hafıza kartı yeri çok büyük olduundan kart içeri kaçtı yardım edin ne yapıcam?

--------------- Ekleme ---------------

Sim kartı yerine hafıza kartımı takmışım acaba hafıza kartı nereye takılıyor acil yardımm!

temasan53

temasan53

Üye
hafıza kartımı uygun böüme yerleştirdim ama o hafıza kartı yeri çok büyük olduundan kart içeri kaçtı yardım edin ne yapıcam?

Sim kartı yerine hafıza kartımı takmışım acaba hafıza kartı nereye takılıyor acil yardımm!

Panik yapma ve arka kapağı aç. bir kürdan yardımı ile hafıza kartını geri çıkar...Bataryayı takmadan önce SIM2 ve Hafıza kartını tak ve bataryayı tak ve kapağı kapat....Sonra SIM1 tak....

djbm

Üye
    Konu Sahibi
Panik yapma ve arka kapağı aç. bir kürdan yardımı ile hafıza kartını geri çıkar...Bataryayı takmadan önce SIM2 ve Hafıza kartını tak ve bataryayı tak ve kapağı kapat....Sonra SIM1 tak....

simkartı bnereye takıcağımı bulamadım sim2 takıolı duruo ztn çıkarmayı başardım hafıza kartını bi tane yer var oraya taktım olmadı sim2nin yanına ?

tmm buldum sağolun. =)

ucx

ucx

Üye
Alemsin :D sim kart girişine hafıza kartımı taktın :D puha
ama doğru insan ilk başta hafıza kartı girişi sanıyor :D

theyureklicocuk

Üye
sim kart yerinde 2gitis var alt alta ustteki sim1 alttaki sim 2

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
biraz alakasız ama en fazla kç gb destekliyo hafıza kartı
??????????????????????????????????????????????????????????????????

gaffurchar

gaffurchar

Üye
bnde 2 gb var kasma yapmıyor hiç sanırım daha üst kapasiteleride yani 8 gb fln destekler gibime geliyor

ertugrulkose

Üye
Arkadaşlar bende bugün trident w-T3 aldım fakat hafıza kartını taktım çalıştırmıyor hafıza kartını. biçimlendir dediler biçimlendirdim yine olmuyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin kafayı yicem. w,ndows 7 de biçimlendiriyom sorun olmaz heralde..

Üst Alt