Trident W-T2 opera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

monsieur83

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T2 opera sorunu
arkadaslar gercekten yardımınıza ihtiyacım var .

Oncelıkle opera ile wi-fi den nete girdiğim de sol alt kosede bulunan menu sekmesıne daha tıklamadan hemen not pad seklınde sayfa acılıp adres gırmemı ıstıyor ve burdan cıktıgım zaman ıse ekranda kı yazıları buyutmek ıstedıgım de ıse yıne aynı ekrana yanı web adresı yazma ekranına gelıyor. Zar zor ugrasıp ayar menusune gırınce eskıden kutuları ısaretlerdım ekran buyuk olsun , resımler kalıtelı olsun dıye .. vs
sımdı ıse secemeden hemen java uygulaması durdu dıyor .

Sorunu mu anlatabıldım mı acaba. Gercekten yardımınıza cok ıhtıyacım var. cevabınızı beklıyorum. Acill..

theyureklicocuk

Üye
kardes netten opera 5 i indir ole bi dene wifi ile nete giriyorsan wifide sıkıntı var bende de aynısı yapmıstı wifide sorun cıktıgını anladım ve duzeldi

cako_325

Üye
ARKADAŞLAR BEN 5.0 İNDİRDİM KURMA İŞİNDE BİR SORUN ÇIKIYOR. YUKLEDİKTEN SONRA LOADİNG DİYİP RESOURCE download failed ???

ucx

ucx

Üye
Fabrika ayarlarına geri dönmeyi denedin mi ?
Daha önce böyle bir sorun varmıydı ?

x53x

Üye
aynı sorun bendede var çözüm bulabildinizmi acaba_?

djoxy

Üye
evet arkadaşlar aynen bende katılıyorum bende t3 var btün ayarları yapmama rağmen java ile vodafone live ayarlarıyla internete gremedim hi bir java programını internete sokamadım msn+opera+bolt gibi programlarını bir türlü kullanamadım eğer bunları yapabilen arkadaş varsa buraya not düşerlerse çok seviniriz bir trident kullanıcıları olarak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt