TRİDENT W-T11 wi-fi ,wap ve internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ilhanikz15

Üye
    Konu Sahibi
TRİDENT W-T11 wi-fi ,wap ve internet sorunu
Arkadaşlar merhaba.TRİDENT W-T11 telefonum var. Wİ-Fİ SORUNU,WAP AYARLARI VE İNTERNETE BAĞLANAMAMA SORUNUM VAR.Bu sorunumu nasıl çözeceğim.Bir türlü internete giremiyorum.Bana yardımcı olur musunuz? Sırasıyla ne yapmam gerkiyor.Anlatabilir misiniz.Şimdiden teşekkürler

qitarist_cocuq

qitarist_cocuq

Üye
aynı sorun bizdede var neti buluyor şifreyi girip etkinleştiriyoruz ama nete girmiyor bir türlü ...

qlaw

Üye
evet ya bendede var yokmu bunun bi çaresi

motox

motox

Üye
wifiden baglantı yapacaksanız menude hizmetler oradan wap a girin oradan ayarlar hesabı düzenle hangi simden baglanacaksanız seçiyorsunuz altta wifi var ondan sonra internettesınız

erknaydmr

Üye
Arkadaşlar merhaba.TRİDENT W-T11 telefonum var. Wİ-Fİ SORUNU,WAP AYARLARI VE İNTERNETE BAĞLANAMAMA SORUNUM VAR.Bu sorunumu nasıl çözeceğim.Bir türlü internete giremiyorum.Bana yardımcı olur musunuz? Sırasıyla ne yapmam gerkiyor.Anlatabilir misiniz.Şimdiden teşekkürler

ARKADASLAR AYNI SORUNDAN BENDE MUZDARIPTIM SOYLE HALLETTIM ONCELIKLE TEL INTERNET AYARLARI TAM OLAMLI DAHA SONRA MENUDEN JAVA -JAVA AYARLARI-JAVA SİM1 PROFILI VARSAYILAN OLARAK DEGISTIRIYORSUNUZ AYNI ISLEMI SIM2 PROFILI İÇİNDE VARSAYILAN YAPIYOSUNUZ SORUN KALMIYO (EN AZINDAN BENIM SORUNUM KALMADI SIMDI CANAVAR CALISIYO ::box)

vita

vita

Üye
hepsini hertürlüsünü denedim ama olmuyo beyaz bi sayfa çıkıyo öylece bağlanıyor diye kalıyo taki zaman aşımına uğrayana kadar

baran3883

Üye
beyler benimki wapa hiç girmiyo o nasıl olck

seven123

Üye
gaziantepli arkadaşın dediklerini yaptım internete bağlanıyo ama şu an tek sorunum msn ayarları yardımcı olursanız sevinirim ayrıca o arkadaşada tşkr ederm

--------------- Ekleme ---------------

motox onbaşı nikli gaziantepli arkadaşın dediklerini yapın internet ayarları oluyo ben denedim oldu yalnızca msn yi henüz yapamadım bu konuda yardım ederseniz sevinirim tşkrlr

--------------- Ekleme ---------------

wifiden baglantı yapacaksanız menude hizmetler oradan wap a girin oradan ayarlar hesabı düzenle hangi simden baglanacaksanız seçiyorsunuz altta wifi var ondan sonra internettesınız
arkadaş bu bilgiyi bizimle paylaştığın için tşkrlr bende dediğiniz gibi yaptım oldu sadece msn yi yapamadım:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm offff ya ne karışık şeymiş bu ilk defa trident aldım bin pişman oldum bi daha alırsam şaşı olim emi :islik:islik:islik

pennywisetr

Üye
Arkadaşlar öncelikle Wap ayarlarrından varsayılan degil kullnıcıya özeli seciyorsunuz. oradan Sim1 ve altındaki yerden de WIFI sim2 de WIFI olacak
Daha sonra java ayarlarında da aynı işlem yapılıyor yani neresini görürseniz orası WIFI olacak varsa.
Arkasından Javaya gelin altındaki menüden opera kullanacaksanız acmadan önce seceneklere gidin oradan ağ profili yazan yere gelin. kullanıcızya özeli secin ve oradaki ayarları WIfi yapın
Acıkcası bütün ayarlar Wifi olmalı yoksa nete giremezsiniz. Birden fazla menüde Wifi ayari yapmak gerekiyor. Garip olan tarafı bir kere secince direk girmemesini anlayamadım. o kadar yerde WIFI yapmak cok sacma.

Üst Alt