TRİDENT W-T11 Wİ-Fİ SORUNU,WAP AYARLARI VE İNTERNETE bağlanamama

Sponsorlu Bağlantılar

ilhanikz15

Üye
    Konu Sahibi
TRİDENT W-T11 Wİ-Fİ SORUNU,WAP AYARLARI VE İNTERNETE bağlanamama
Arkadaşlar merhaba.TRİDENT W-T11 telefonum var. Wİ-Fİ SORUNU,WAP AYARLARI VE İNTERNETE BAĞLANAMAMA SORUNUM VAR.Bu sorunumu nasıl çözeceğim.Bir türlü internete giremiyorum.Bana yardımcı olur musunuz? Sırasıyla ne yapmam gerkiyor.Anlatabilir misiniz.Şimdiden teşekkürler

javaopera

Üye
ayni sorunu bende yasiyorum airties rt-205 modeme baglanamiyorum "basarisiz" yazisi ekrana cikiyor bilen varsa el atsin kurtulalim derdimizden :)

furkantel

Üye
bakın ben trident wt3 kullanıyorum ama sizlere sadece olabiliecek şeyi sölüyecem bende kablosuz ağı buluyor oradan üstüne gelip ayrıntılara tıkla orada sinyal gücünün zayıf olup olmadığı yazar sinyal zayıf derse bağlanması zorr eğer iyi derse internet keyfini çıkartırsınız hadi bol eğlenceler

szgnsr

szgnsr

Üye
yaaaa bende de W-T9 var wi-fi den internete bağlanabiliyorum msn facebokk felan ama GPRS ten bağlanamıyorum ayarları kontrol ettim bi yanlışlık göremedim bende anlamış değilim :(

seven123

Üye
trident w-t11 cihazım bunun internet ayarları nasıl yapılıyo yardımcı olursanız sevinirim

pennywisetr

Üye
Arkadaşlar öncelikle Wap ayarlarrından varsayılan degil kullnıcıya özeli seciyorsunuz. oradan Sim1 ve altındaki yerden de WIFI sim2 de WIFI olacak
Daha sonra java ayarlarında da aynı işlem yapılıyor yani neresini görürseniz orası WIFI olacak varsa.
Arkasından Javaya gelin altındaki menüden opera kullanacaksanız acmadan önce seceneklere gidin oradan ağ profili yazan yere gelin. kullanıcızya özeli secin ve oradaki ayarları WIfi yapın
Acıkcası bütün ayarlar Wifi olmalı yoksa nete giremezsiniz. Birden fazla menüde Wifi ayari yapmak gerekiyor. Garip olan tarafı bir kere secince direk girmemesini anlayamadım. o kadar yerde WIFI yapmak cok sacma.

Üst Alt