Trident w-t11 SAR değeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

javaopera

Üye
    Konu Sahibi
Trident w-t11 SAR değeri
Bilen var mi bu konu üzerinde durulmasi gereken bi durum hiçbir yerden bulamadim . Yardimci olur musunuz lütfen. Cin mali telefonlar saglık icin tehdit olusturuyor sanirim

murat_421

Üye
ne alakası var arkadaşım ben hiç duymadım sağlık açısından marka model farketmiyorki hepsi tehdit oluşturuyor bence

kaqan_01

Üye
bnde bilmiyorum ama oqrenmek istiyorum

cceennkk

Üye
bence her sinyal gücüyle çalışan cihazların sağlık açısından zararı vardır ancak bu olay ucuz mal edilebilen cihazların alımın azaltmak veya bu sektörde at koşturan çinin önüne geçmek, yada sar değeri yüksek olan veya düşük olan tellere sar değerine göre vergi uygulayabilmek için yapılan bir politik yöntemdir..( örneğin LPG li araçların vergilendirme öncesi durmadan infilak etmesi )

handsomeguy

Üye
kardeşim gönlünü ferah tut tüm cep telefonlarının belli orada radyasyon yaydıkları bilinen bir gerçek. yani çin malı çok yayar markalılar az yayar diye bir kural yok. yok iki saat çin malı telefon ile konuştum başım ağrıdı diyen adamı ciddiye alma. sanki markalı telefonla konuşuyor başıma ağrımayacak. iki saat konuşursan ağrıyacağı kesin. sarla marla alakası yok.

öyle bir bazı ünlüler o markalı telefonlarından sağlıkları etkilenmesin diye bildiğimiz telefon aparatı takıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt