Trident t1000'nin sim kilidini nasil acarim?skype'i nasil kurar ve youtube'da nasil video izlerim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isobelcika

Üye
    Konu Sahibi
Trident t1000'nin sim kilidini nasil acarim?skype'i nasil kurar ve youtube'da nasil video izlerim?
Ben ismail,

Belcika'da yasiyorum ve gecen hafta Turkiye'de tatildeyken bu telefonlardan bende birtane aldim.Simdi yine Belcika'dayim.Burada base diye bir gsm operatorunu kullaniyorum.Sim kartimi lg cokie marka telefondan cikarip sevine sevine trident t1000'e taktim ama malesef benim simi tanimadi.

Ben trident'lerde sim kilidi yani simlock yok diye biliyordum.Simdi neyapabilirim beni bu konuda biraz aydinlatabilirmisiniz?

birde bu telefonda skype kurabilirmiyim?wifi ye baglantim falan calisyor youtube'ada bagalanabiliyorum ama videolari oyanatamiyorum.onun icinde biraz yardima ihtiyacim var.
vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkurler

isobelcika

--------------- Ekleme ---------------

Sim problemi atao isimli forum kullanicisi arkadasin "eğer simin çalışmıosa telefonunu sim kart taknamadan çalıştır ayarlar>çift sim ayarları>çift sim'e tıkla olur" seklindeki aciklamasiyla hallolmustur....

tahribat63

Üye
Youtubeden bende video oynatamıyorum.
Desteklenemeyen bicim diye bir hata alıyorum
araştırdım sözde flash playerler bu markaya uygun değilmiş o yüzdenmiş!

isobelcika

Üye
    Konu Sahibi
Bari skype'i indirip kurabilseydik ama olmuycak herhalde.Olmadi satip daha baska bir telefon alicam bende neyapalim.

ksaltik

Üye
Olmıcak olmıcak kaldırın çöpe atın o telefonları.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt