Trident t1000'e program yukleyemiyorum..Sebeke/Disk islemi basarisiz yazisi cikiyor ve yukleme iptal

Sponsorlu Bağlantılar

isobelcika

Üye
    Konu Sahibi
Trident t1000'e program yukleyemiyorum..Sebeke/Disk islemi basarisiz yazisi cikiyor ve yukleme iptal
slmlar arkadaslar,

Trident t1000 'e kac gundur bagzi programlar yuklemeye calistim ama bir turlu beceremedim.sitede okudugum kadariyla jar uzantili bagzi programlari bu siteden indirdim ve sonra hem telefonun icindeki bir dosyaya atarak hemde yeni aldigim 8gb lik sd kartin hafizasindaki dosyalara atarak kurmayi denedim ama her defasinda yuzde 58'e kadar gelip orda "Sebeke/Disk islemi basarisiz yazisi cikiyor ve yukleme iptal oluyor"

Yaptigim yanlis nerede olabilir?Yuklemeye calistigim programlar operanin hem 5,hemde 6 versiyonu ve birde bolt dokunmatik web browserini yuklemeye calistim.ama her defasinda sonuc hep ayni yani basarizlik.

Birde opera web browser'daki mobile downloadsdan herhangi bir program indirip trident t1000'e kurabiliyormuyuz?

vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkurler
isobelcika

isobelcika

Üye
    Konu Sahibi
slmlar arkadaslar,

Trident t1000 'e kac gundur bagzi programlar yuklemeye calistim ama bir turlu beceremedim.sitede okudugum kadariyla jar uzantili bagzi programlari bu siteden indirdim ve sonra hem telefonun icindeki bir dosyaya atarak hemde yeni aldigim 8gb lik sd kartin hafizasindaki dosyalara atarak kurmayi denedim ama her defasinda yuzde 58'e kadar gelip orda "Sebeke/Disk islemi basarisiz yazisi cikiyor ve yukleme iptal oluyor"

Yaptigim yanlis nerede olabilir?Yuklemeye calistigim programlar operanin hem 5,hemde 6 versiyonu ve birde bolt dokunmatik web browserini yuklemeye calistim.ama her defasinda sonuc hep ayni yani basarizlik.

Birde opera web browser'daki mobile downloadsdan herhangi bir program indirip trident t1000'e kurabiliyormuyuz?

vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkurler
isobelcika

Tekrar slmlar arkadaslar,
bu benim yukarida belirttigim problemi yasayan baska arkadas yokmu acaba?

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
meraba kardeşim
yükleme gerçeklesmiyorsa teli kapat-aç ya da uygulamaları başka sitelerden indir de dene weya jad dosyasiyla kurmayı dene
eğer o da olmuyorsa telin kendi tarayıcısından indir o zaman tel kendisi kuruyor
işte sana birkaç site:

m.opera.com m.ucweb.com m.getjar.com eskilwap.wen.su rudebag.ceb.im eğer istersen daha başk

isobelcika

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar selamlar kardesim,
telefonun kendi tarayicisindan indirmek istedigimde ise telefonun fabrikasini yani markasini soruyor ,tridentte onlarin arasinda olmadigi icin onuda indiremiyorum.siz netten indirirken hangi markayi isaretliyorsunuz?

simdiden tesekkurler.

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Merhaba arkadaşım ayarlar kısmından java güvenlik ayarlarından üçünçü parti güvenlik ayarlarını aç ve *#3646633# gir : diger -internet-user agent te gir oradaki nokia olan java destekli oan birini sec tamamdir

Üst Alt