trident t1000 internete neden bağlanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

vita

vita

Üye
    Konu Sahibi
trident t1000 internete neden bağlanamıyorum
t1000 telefon aldım vodafon çin üretimi tel.lerin wap ayarlarını otamatik yüklemiyormuş tridentin sitesinden wap ayarlarını kendim manuel yükledim ama olmadı başka sitelerden bulduğum ayarları denedim gene olmadı wifi den bile bağlanamadım olmuyor olmuyor bağlanıyor diyo beyaz bi sayfa çıkıyor öylece kalıyo taki zaman aşımına uğrayana dek wifiden arkadaşım benim modeme bağlanıyor ama benimki olmuyor forumlarda arama yaptım ama net bi cvp veren yok
neden olmuyo niye beyaz sayfa çıkıyor bilen aynı sorunu yaşayıpta çözen varsa lütfen cvp yazsın

emirhan283455

Üye
aynı sorunu bende yasıorum .

muratpaylasan

Üye
Msn e giriyor internete girmiyor arkadaş bu beyaz ekran sorununa birisi el atın bilen kimse yokmu?

muratpaylasan

Üye
ustalar bu konuile bilgisi olan kimse yokmu?

nurtn

nurtn

Üye
Arkadaşlar trident t 1000 internete giremeyenler için wap ayarlarını söylüyorum internet hizmetine tıklayın snra ayarlara tıklayın snra profillere tıklayın hattınız neyse..örneğin avea gprs wap tıklayın hesabı düzenleye tıklayın bağlantı tipine tıkla wap sa http yapın düzeliyor...

nurtn

nurtn

Üye
Trident t 1000 msn yazıları nasıl siliniyor???? bilen varsa söylesin lütfen acilllll...!!! :(

greenhou

Üye
telefondan wlan a tıkla internet hizmetine girip ayarları seç ve profillere girip wlan seçenegine tıklayıp onaylarsan wifi dan giriş yapabilirsin yada kendi operatör hattını seçersen wLAN YERİNE O ZAMAN NORMALDEN YANİ HATTINDAN BAGLANABİLİRSİN...

----------Eklendi @ 23:50:31 ---------- Yazıldı @ 23:42:13 ----------

Internet hislerine gir ayarları tıkla profillere gir hatınnı oldugu gprs i tıkla düzenle de wap sa http yap

----------Eklendi @ 23:52:06 ---------- Yazıldı @ 23:50:31 ----------

Trident t 1000 kullanıcıları internetten video izleyebilen varsa hemen cevap yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

lightsnape11

Üye
arkadaşım bendede bu sorun wardı kısa süre önce çözümünü bulmuştum telefonumdan *100# yi arayarak ayarlar menüsünden interneti yaptıgımda oluyodu ama telefonu fabrika ayarlarına döndermek zorunda kaldım ve şuan aynı yerden olmuyo ama sen yinede bi dene bu arada bide googleden aramayı dene ben bi kaç bşi buldum telefonun kendi tarayıcısından giriyo ama opera miniden girmiyo onu çözersen bna msj atarsan sevininrim

Üst Alt