>xGhostx<
Üye
Arkadaşlar kullandığım trident t1000 telefondan birkaç resim yükleyip sizinle paylaşmak istedim
Ayrıca aramızdaki "trident t1000 fotoğraf çektim bilgisayara yükledim rezalet" diyen arkadaşlarda görmüş olsun trident t1000 i.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1. resimdeki benim
Türk malı dostum
bilip bilmeden konuşan arkadaşlara sesleniyorum,parçaların tamamı tr imalatı olup türkiye dışında hiçbir parça dışarıdan temin edilmemiştir.trident büyük bir firma olup tüm parçalarına ve ürünlerine güvenerek 2 yıl garantisini sunmuştur.(hiç bir firma dışardan ithal edilen bir mala heleki çin malına 2yıl değil 2 gün garanti vermez )sağdan soldan duyduğunuz saçma sapan bilgilerle milletin aklını karıştırmayın.buyrun buda parçalar çinden geliyor diyenlere kapak olsun
hayırlı işler //trident,ist,anadolu yakası,şube mdry,Serdar Toprak//ofisimede beklerim
Rezalet Kardeşim T1000. Bu Çin Malı telefonlar işe yaramazlar hala anlamadıız mı kardeşim. Bir soft klavyesi var bu kadar kötü olabilir kullanışlı değil kesinlikle. Ben birinci elden biliyorum çünkü. TVside yok bunun. Ya Iphone diye hava atanlara şaşırıyorum ya. Bu telefonla Iphone diye hava atanlar kendilerini küçültüyorlar sadeceBu telefonlar üzerinde ki yazılımı ancak kaldıraca RAM işlemciye sahipler elinizde patlarlar bunlar bişeyde yükleyemezsiniz. T1000 gibi görünüp bun yarısı fiyatında olan başka çin malı telefonlar var niye sahtenin pahalısını almaya kalkıyorsunuz onu da anlamış değilim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?