Telefon Tavsiyesi Trident T1000 den ilk görüntüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Trident T1000 den ilk görüntüler
Arkadaşlar kullandığım trident t1000 telefondan birkaç resim yükleyip sizinle paylaşmak istedim
Ayrıca aramızdaki "trident t1000 fotoğraf çektim bilgisayara yükledim rezalet" diyen arkadaşlarda görmüş olsun trident t1000 i. :box

1. resimdeki benim :naughty:

Starsley

Çin malımı eğer öyleyse isterse 20mp kamera olsun bi şeye yaramaz

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Türk malı dostum :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
megapixel sadece bir masal zaten

serkan719

serkan719

Üye
iPhone 4 Modelidir.
2Mp

pRime.

pRime.

Üye
Türk malı falan değil, parçaların hepsi çinde üretiliyo. Montaj türkiyede yapılıyo. Çin telefonundan farkı yok yani.

• Beğen
Tepkiler: timurusta ve mustafa603
serkan719

serkan719

Üye
evet çin ile farkı yoktur. sadece garanti ve tridend tescil vardır o kadar.

Tabiki diğerlerine oranla daha kaliteli.

Starsley

O zaman hiç bir işe yaramaz

33tilki33

Üye
bilip bilmeden konuşan arkadaşlara sesleniyorum,parçaların tamamı tr imalatı olup türkiye dışında hiçbir parça dışarıdan temin edilmemiştir.trident büyük bir firma olup tüm parçalarına ve ürünlerine güvenerek 2 yıl garantisini sunmuştur.(hiç bir firma dışardan ithal edilen bir mala heleki çin malına 2yıl değil 2 gün garanti vermez )sağdan soldan duyduğunuz saçma sapan bilgilerle milletin aklını karıştırmayın.buyrun buda parçalar çinden geliyor diyenlere kapak olsun

hayırlı işler //trident,ist,anadolu yakası,şube mdry,Serdar Toprak//ofisimede beklerim

• Beğen
Tepkiler: timurusta

ksaltik

Üye
Arkadaşlar kullandığım trident t1000 telefondan birkaç resim yükleyip sizinle paylaşmak istedim
Ayrıca aramızdaki "trident t1000 fotoğraf çektim bilgisayara yükledim rezalet" diyen arkadaşlarda görmüş olsun trident t1000 i. :box

1. resimdeki benim :naughty:

Rezalet Kardeşim T1000. Bu Çin Malı telefonlar işe yaramazlar hala anlamadıız mı kardeşim. Bir soft klavyesi var bu kadar kötü olabilir kullanışlı değil kesinlikle. Ben birinci elden biliyorum çünkü. TVside yok bunun. Ya Iphone diye hava atanlara şaşırıyorum ya. Bu telefonla Iphone diye hava atanlar kendilerini küçültüyorlar sadece :) Bu telefonlar üzerinde ki yazılımı ancak kaldıraca RAM işlemciye sahipler elinizde patlarlar bunlar bişeyde yükleyemezsiniz. T1000 gibi görünüp bun yarısı fiyatında olan başka çin malı telefonlar var niye sahtenin pahalısını almaya kalkıyorsunuz onu da anlamış değilim.....

ksaltik

Üye
Türk malı dostum :oke:

Türk Malı olan hangisi onu anlamadım ben....

----------Eklendi @ 03:13:40 ---------- Yazıldı @ 03:10:03 ----------

Allahtan kork kardeşim Çinden getirildi bu telefon ben adım gibi biliyorum içerden bildiriyorum bunu....Bence mesajını düzenle ticaret'te yalan var mı kardeş.....Sen bir zat tridentçiymişsin paşa....Marsda üretiliyo bu telefonlar demediğine şaşırdım ya.....Son teknoloji alien işi demediğine şaşırdım.....

İnsan kandırmaya çalışıyorsun demek 33tilki33. Nicke bakın tilki doğru seçim kardeşim doğru seçim......

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/trident-t-1000-mini-opera-yardim-472305.html

Forumda diğer mesajında tilki opera mini yardımı istiyor hayırdır anadolu trident bişeysi arkadaşımıza kendi teknik servisi yardım etmemiş....Bişey bilmedikleri için mi yoksa sen ..........

Gün gibi ortada işte ne oldukları arkadaşlar......Varın sizi gidin T1000 alın.....

Maliye bakanı da ahpapları bunların zaten.....Daha kimler ahpapları bunların bilemiyoruz tabiiiii.....Merak ediyorum Milliyet'in Apo ve istediği Trident W-T6 telefon ile alakalı ne yaptınız......Üstüne gidemediniz heralde ......Merak ediyorum .....

Çın Malı arkadaşlar onun içinde zaten Çin Malı Telefonlar Forumunda Tartışılıyor Trident Telefonlar.....

Kazıklıyorlar bu adamlar milleti....Enayi olmayın kazıklanmayın.....Birde diğer markalardan pahalı satıyolar......Beş para etmez......Çinde 20-30 dola rbu telefonun fiyatı....

bilip bilmeden konuşan arkadaşlara sesleniyorum,parçaların tamamı tr imalatı olup türkiye dışında hiçbir parça dışarıdan temin edilmemiştir.trident büyük bir firma olup tüm parçalarına ve ürünlerine güvenerek 2 yıl garantisini sunmuştur.(hiç bir firma dışardan ithal edilen bir mala heleki çin malına 2yıl değil 2 gün garanti vermez )sağdan soldan duyduğunuz saçma sapan bilgilerle milletin aklını karıştırmayın.buyrun buda parçalar çinden geliyor diyenlere kapak olsun

hayırlı işler //trident,ist,anadolu yakası,şube mdry,Serdar Toprak//ofisimede beklerim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Resimler gayet başarılı gözüküyor.
Özellikle 1. Resimde flaş çok büyük gözüküyor. :)

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Rezalet Kardeşim T1000. Bu Çin Malı telefonlar işe yaramazlar hala anlamadıız mı kardeşim. Bir soft klavyesi var bu kadar kötü olabilir kullanışlı değil kesinlikle. Ben birinci elden biliyorum çünkü. TVside yok bunun. Ya Iphone diye hava atanlara şaşırıyorum ya. Bu telefonla Iphone diye hava atanlar kendilerini küçültüyorlar sadece :) Bu telefonlar üzerinde ki yazılımı ancak kaldıraca RAM işlemciye sahipler elinizde patlarlar bunlar bişeyde yükleyemezsiniz. T1000 gibi görünüp bun yarısı fiyatında olan başka çin malı telefonlar var niye sahtenin pahalısını almaya kalkıyorsunuz onu da anlamış değilim.....

Sen bilirsin kardeşim benim babam bimeks genel müdürü istediğim telefonu alırımda satarımda :oke:
O benim fikrim eğer kötü diyorsanız alıp test edemeyip kendinizi kasmanızdır ben güzel demiyorum telefona sadece herkez görsün istedim oke? :bye2:

meme4

meme4

Üye
ben bişeyi anlamış degilim samsung tam bilmiyorum japan malıydı eger yanlış hatırlıyorsan özür dilerim ama imalat çinde yapılıyor Oda çin malı Tridentte ama bunlar bir marka güvencesi altında üretiliyor ve satış sonrası destekleri var çin malı kaçak imeı si klonlanmış telefonlarla karıştırılmaması gerekir trident bir türk firması her ne kadarda çine baglı olsada

61semih

61semih

Üye
ttn de oyleydı bı aralar sonra battı heralde antalya kokenlı bır cın markasıydı :D:D

gayretlibelal

Üye
triden kulandım ve çok memnundum şarsı süper gidiyo kamerası çin malları gidi degil güzel çekiyo aynı zamanda donma falan olmuyo tek sorunu kbugu soyuluyodu:P:

ozgur_473

Üye
trident yerine 3310 alırım daha iyi en azından arabaya takoz olur

farukozer4444

farukozer4444

Üye
resimler açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt