Trident t1000 almalımıyım ne dersiniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
addmin

addmin

Üye
    Konu Sahibi
Trident t1000 almalımıyım ne dersiniz ??
ARKADAŞLAR BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ TRİDENT T1000 ALMALIMIYIM KARARSIZIM DOĞRUSU BENDE 5800 VAR AMA TELEFONUMU SATMADAN TRİDENT T1000 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NEDENİ İSE HEM 5800 DAN DAHA İYİ EKRANI OLMASI HEMDE iPHONE STİLİNDE OLMASI AMA SİZCE ALAYIMMI BU KONU 3 AYDIR AKLIMI KURCALIYOR NE YAPAYIM ?:hmmm:hmmm BİRDE ALAN ARKADAŞLAR ARTI VE EKSİ YÖNLERİNİ SÖYLERLERSE ÇOK MEMNUN OLURUM BİRDE PİNPHONE 4G VAR TRİDENT Mİ PİNPHONE MU HANGİSİ İYİDİR?

fayko1907

Üye
ARKADAŞLAR BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ TRİDENT T1000 ALMALIMIYIM KARARSIZIM DOĞRUSU BENDE 5800 VAR AMA TELEFONUMU SATMADAN TRİDENT T1000 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NEDENİ İSE HEM 5800 DAN DAHA İYİ EKRANI OLMASI HEMDE iPHONE STİLİNDE OLMASI AMA SİZCE ALAYIMMI BU KONU 3 AYDIR AKLIMI KURCALIYOR NE YAPAYIM ?:hmmm:hmmm BİRDE ALAN ARKADAŞLAR ARTI VE EKSİ YÖNLERİNİ SÖYLERLERSE ÇOK MEMNUN OLURUM (h)

trident'ten uzak durmak lazım ama inatçıyım diyosan bunu değil A2000 modelini incele.. :oke:

futbol123

futbol123

Üye
kardeşim saçmalama 5800 ondan kat kat iyi trident iphone 4 ün çakma modeli 5800 ile kıyaslanamaz bile:ehe

addmin

addmin

Üye
    Konu Sahibi
abi biliyorum ama naparsın iPhone un şeklini şemalini beğeniyorum almak istiyorum ama tamda emin değilim:hmmm:hmmm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
trident kullanan arkadaşlarım var 1 senedir sorun çıkarmamış.

atao

Üye
Ben telefonu 9 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı fakat paranın biraz daha üstüne koy ve yeni çıkan trident'in android telefonlarından al derim

addmin

addmin

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu 9 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı fakat paranın biraz daha üstüne koy ve yeni çıkan trident'in android telefonlarından al derim

Valla aslında ben iPhone 4 benzeri birşey almak istiyorum ondan t1000 istedim yani

addmin

addmin

Üye
    Konu Sahibi
birde pinphone 4g var o nasıl?

addmin

addmin

Üye
    Konu Sahibi
yokmu cevap?

Jetlak

Üye
arkadaşım işletim sistemi olmayan telefonu ne yapacaksın en fazla java yüklersin nasıl olduğunu da bilirsin tridentin yeni çıkan androidlerinden al atao'nun dediği gibi A1000 modeli de oldukça hoş htc havası var şekline bakıp telefon alma tabi şekline bakacaksın ama özellik de olacak iphone çakması telefonu alırsın 2 gün sonra çöpe atarsın yükleyecek program yok internete girip güzelce sitelere bile girmez o opera mini ile ama android öyle değil yeni çıkan tridentlerin işlemciden dolayı flash10 desteği yok ancak skyfire yüklediğinde flashları açacaktır yani flash videolara kadar izlersin doya doya internete girersin senin yerinde ben olsam yeni çıkanlarından alırdım veya huawei glory isimli telefonu alırdım android + iphone 3gs havası var parlak kapaklı

muspeh06

Üye
bende w-t5 android modeli var cok memnunum

meme4

meme4

Üye
asla önermem 2 ay oldu t1000 modelini alalı servisi mahkemeye vermek üzereyim şimdide serviste degişimini istedim degiştirmesinler direk hakkımı arayacagım sende böyle işlere girmek istiyorsan evşin elektronik ile ugraşmak hakkını savunmak istiyorsan al ama 1 gün sonra servise yollayacagını unutma anında hatalar başlıyor :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...