trident t 1000 ile ilgili bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadaş_ali25

Üye
    Konu Sahibi
trident t 1000 ile ilgili bir sorun
arkadaşlar trident de arayan kişiyeresim koymak istiyorum rehbere tıklıyorum altta arayan resmi yazıyor tıklıyorum bellek kartından resimler geliyor onlardan secemiyrum cok buyuk diyor ( seçtigim resmin boyutu 135 kb) sonrakucugunu buluyorum 30 kb yine cok buyuk diyor yardımcı olur musunuz

guero

guero

Üye
trident ve dier mudaillerinin ortak özelliği KB larla işlem yapılır mantığı yerleşmiş Çin telefonlarıyla aynı mantıkta 200 kb Telefon hafızası olurmu oluyo işte ( Anycoll TVli Çift Hatlı Telefonumdan :D )

dadaş_ali25

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim kardeşim :)

meme4

meme4

Üye
o özellik sadece göz boyamak için istersen resmi 1kb düşür olmaz çünkü bunu kullanacak olan bizim gariban orjinaline parası yetmiyen halk ne yapcak resmi diye bir düşünce içinde aynı telefon bendede var servisten çıkmıyor şuan dokunmatige sıvı teması olmuş servis yapmıyor gelsin servisten satcam alan varsa 100 tl

dadaş_ali25

Üye
    Konu Sahibi
bende bir kere garantiye gonderdim geldigi hali oncekinden kötuydu hala kullanıyorum bende satıcam en iyisi bu galiba :)

meme4

meme4

Üye
trident telefonumu degişimi yapcak bakalım ve görelim ne olcak

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Kardeş bende aynı sorunu yaşadım kaç ay bunu cevabını aradım sonunda kendim deneme yanıma yöntemi ile çözdüm ilk önce arayanın numaları simkarttan tel hafızasına taşıyınça oluyor birde bayabi bi resmi kb düşürmen lazım vede o resmi tel hafızasında bir klasöre taşıman lazım tam hatırlayamadım bakıcam sonra paylışırım aceleye geldi şu an dışardayım burayı kontrol edersen yazarım

dadaş_ali25

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende aynı sorunu yaşadım kaç ay bunu cevabını aradım sonunda kendim deneme yanıma yöntemi ile çözdüm ilk önce arayanın numaları simkarttan tel hafızasına taşıyınça oluyor birde bayabi bi resmi kb düşürmen lazım vede o resmi tel hafızasında bir klasöre taşıman lazım tam hatırlayamadım bakıcam sonra paylışırım aceleye geldi şu an dışardayım burayı kontrol edersen yazarım

kardeşim tam olarak bir yazarmısın cunku telefonun hafızasına tasımak istemiyorum kişileri cunku sadece resimleri kucultsem olur mu

y n s c n

y n s c n

Üye
abi uzak duracaksın ya :( benim kardeşim trident yetkili bayiide çalışyıordu, kendisi bile dediği şu "Paran olsada olmasada Trident almayacaksın"... günde 50 60 kişi gelip telefon bırakıyormuş onun üstüne kavga ettikleri tartıştıkları cabası...

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
tridentlere yüklenmeyin duman çıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt