Trident mi yoksa Samsung mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung mu Nokia mı Trident mi iPod mu

• Kullanılan toplam oy
    25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hoho_cc

Üye
    Konu Sahibi
Trident mi yoksa Samsung mu?
Konuyu yanlış yere yazıyorsam özür dilerim arkadaşlar

Yeni telefon almayı düşünüyorum ama acaba Trident mi Samsung mu Nokia mı ? diye arada kaldım Trident'in beğendiğim telefonları oluyor ama çoğunlukla gözüme orta kalite gibi gözüküyor. Bu da kötü bir şey( ?)
Yardım edebilirseniz çok mutlu olacağım :hmmm

(Bu arada telefon almak yerine iPod touch ta alabilirim?)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Trident dandik bir marka samsung alabilirsin eğer 900 lira üstü bir telefon alıcaksan
Ama tuslu alicam diyorsan Nokia al
600 lira civarı diyorsan C6-01 tam senlik bir telefon..

vivianas

vivianas

Üye
Trident sakın alma ben almaz olaydım. Şuanda samsung galaxy ace kullanıyorum çok memnunum samsung dan şaşmam kardeşim.

hoho_cc

Üye
    Konu Sahibi
Trident dandik bir marka samsung alabilirsin eğer 900 lira üstü bir telefon alıcaksan
600-650 tl filan istiyorum ama qwerty klavyeli ? bulabilir miyim ki acaba

Astrosman

Astrosman

Üye
Nokia samsung ipod touch üçü

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

600 TL civarı C6-01'i 3e katlayan telefon var.Hala Symbian hala takoz telefon diyorsunuz.Hayret.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
600 TL civarı C6-01 öneririm.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Kardeş sen boşver C6-01miş.Doğru düzgün özelliği bile yok.O fiyata Huawei Ideos X5 var.Ne C6-01 nede iPhone 3GS onun hızına yetişebilir.Android olması da ayrı tabi :oke:

hoho_cc

Üye
    Konu Sahibi
600 TL civarı C6-01'i 3e katlayan telefon var.Hala Symbian hala takoz telefon diyorsunuz.Hayret.
Peki ne öneriyorsun?

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
trident sakın alma yenilikçi özellikleri var ama taklit android modelleri bile (hem de samsung un androidi)

bende ıphone 4s var züper :D

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
Galaxy ace alabilirsin teknosada 649 TL Android işlemcisi var 800mhz hızı var idare eder fakat paran varsa 849TL Ye Xperia neo v al android 2.3.4 yüklü geliyo üzerinde martta gingerbreand gelicek yani andorid 4.0 olucak 1000mhz hızı var oyun canavarı diyebilirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Galaxy ace alabilirsin teknosada 649 TL Android işlemcisi var 800mhz hızı var idare eder fakat paran varsa 849TL Ye Xperia neo v al android 2.3.4 yüklü geliyo üzerinde martta gingerbreand gelicek yani andorid 4.0 olucak 1000mhz hızı var oyun canavarı diyebilirim

galaxy ace al kısmına katılmıyorum ben kullandım onun kadar lanet telefon görmedim ama xperia neo v öneriyorum kardeş

kaanbaba19

kaanbaba19

Üye
kardeş ace yi alırsan öyle oyunmuş programmış yapmıyıcaksın nette gezin vs işlerde ama ben 3 gün önce neo v aldım şu an gta 3 pes 2011-2012 Nfs Hotpursuit Nfs Shift aklına ne gleirse kurdum 0 kasma ile oynuyorum ama galaxy ace nokıadan iyidir

unileuerkill

Üye
senin sorun aynen şunun gibi olmuş ferrari mi yoksa serçe mi??? :d: biri telefon devi biri ise söylememe gerek yok herhal...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt