Trident MB330T

EmqarE

Üye
kısmet olursa bende alıcam ama kamerası 3,2 değilde 2 megapiksel gibi çeker diye korkuyorum
yani kamerasına güvenemiyorum acaba kamerası iyi resim video çekiyormu

Bende çekinerek aldım fakat kameradan yana hiç bir sıkıntın olmasın.Gerçek 3.2 MP

slayer61

Üye
Arkadaşlar bnm trident mb-330t nin ekranı çizildi acaba yaptırma imkanı var mı bunu ekran değişir mi?

arkadaslar ben bu telefonu tamire gönderdim orada format atmışlar suan hafıza kartını görmüyor napmam gerek

opertör

Üye
güzel ama tefonun kendi hafızasına ulaşamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartını görmesi için pc de biçimlendirmek gerekiyor

hacı bende de trident mb330t var nasıl msn yükleyecem pc suite i kurdum .driver nasıl tanıtacam.nasıl kullanılıyor pc suite program nasıl atacam nete nasıl girecem zaten sağ altta telefon işareti stünde x işareti var dowloa from.... yazan yere basınca birşey olmuyor yardım edin rock_resul_forever@hotmail.com mail atın

arkadaslar bende aynsı var 3 ay falan oldu hepsiburadadan almıstım.güzel ve karizma bir telefon..apple almayı düşünüyorum o yüzden satıcam telefonu.daha garantisi var ve hiçbir sorunu yok.ilk günkü gibi.almak isteyen arkadaslar eklesin KuSuRSuZRuH_00@hotmail.com

kacak_88

Üye
arkdşlar kolay gelsin hepinize öncelikle bende de bu modelden var ve 2-3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. yalnız merak ettiğim oyun yükleyemiyor muyuz? yada program. yardımcı olursanız sevinirim.