Trident MB1100

Sponsorlu Bağlantılar

bycumali

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB1100
BU AYGIT DENEN ŞAHSI YENİ ALDIM HALA ÇÖZEMEDİM:)
HANGİ TÜR UZANTILI UYGULAMA VE OYUN DESTEKLİYOR BİLENİNİZ VARMI?
JAR VE JAD OLMADI UYGULAMALARDA...:bilmem:

YAKUP027

Üye
Bu telefonla ilgili nasıl nerden müzik yükleyeceğiz bulan olursa mesaj atsın

kabus800

Üye
ewet arkadaşlar bi yardım edin bende aldım yeni ve bilgisayar bağlantısını da yapamadım sitedeki yolları dosyaların hepsini denedim ama beceremedim bi yardım etseniz.

kabus800

Üye
Arkadaşlar ben bazı özelliklerini çözdüm bu telefonun bilgisayar bağlantısı için usb kablosunu takıp telefonu kapatın 1 dk sonra 2 ayrı bellek olarak tanıyo telefon ve hafıza kartı oalrak.Ayrıca telefona zil sesi yapmak için şarkının üzerine gelip ilet seçiyoruz kullanıcı profili diyoruz.Sonra kullanıcı profiline gidip gönderdiğimiz bu şarkıyı zil sesi olarak seçiyoruz.

akdağ03

Üye
bu telefona müzikli tema yüklenebilirmi aslında bu paralara fena değil ama servis çok sorunlu

ulasince

Üye
Bu tel beni öldürcek ekran tersti garantiye götürdüm 1 ay sora geldi batarya çıkardım taktim qene aynı. aşada rehbet filan warya ona bastımı deqil aynı hizada üst kısma bastıqımda dönüyor ÇILDIRTTI BEni

_lal_

_lal_

Üye

emiLy92

Üye
ya bu telefona tema falan yüklenmiyomu yaa :S cok aradım bulamadım bile varsa yardımcı olsun pls.. ((özllekle cimbom temasıı )) :)

oflu_061

Üye
içinde hiçbir işletim siistemi olmadıqı için sadece müzik reesim filan yüklenebilir oyun tema yüklenemez

enes45929

Üye
arkadaşlar bırakın çin mallarını. nokıadan:oke: şaşmayın bende heves edip bitane sıfır MB1100 aldım 1ay geçmeden bir sürü arıza çıktı:ağlarım: şu an kullanamıyorum.. serviste yapmıyor kullanıcı hatası deyip geri yolluyor....

Takipçi Satın Al

Üst Alt