Trident MB-880 Oyun Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burockxx

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB-880 Oyun Problemi
hangi uzantıdaki oyunları kabul ediyor bu telefon :S

hemstir

Üye
bende de aynı telefon var bende bi türlü ne oyun bulabildim nede tema :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

forza_kenan

forza_kenan

Üye
Bende bu TeLeFona oyun arıyoRum Sanırım Yazın Çıkacakmış...

oGuLcAn GgS

Üye
AYNI sorun bendede va help me

eminahmet63

Üye
tema warsa link werirmisiz veya tema oluyor mu arkdaslarr...bu tlf gore mb880 trident

GrabellA

GrabellA

Üye
Bunla ilgili hiçbirşey yok henüz

kimo26

Üye
Tema OyuN Arıom Bnde Cok ArasTırdım FakatSonuc Yoq O Yüzden BuLursaNız YaZın LüfeN !

acelik

Üye
arkadaşlar biriniz bana yardımcı olabilirmisiniz :( trident mb-880 cep telefonum var dokunmatik ekran ama tuş takımı bi anda çalışmaz oldu. yani bi kaç tuş hariç diğer tuşlar çalışmıyor. garanti kapsamına girer mi bu sorun. bide geçen gün pc ye takılıyken bi ara ısınmıştı telefon acaba bundan olabilir mi lütfen yardım edin :(((

ceylinberk

Üye
acelik sorunun daha ilerlemeden servise götür. ilgilenip yapıyorlar. garantiye giriyor bu. tema arayan arkadaşlar aramayınız henüz bir tema yok ve çalıştırdığı uzantılar bu telefona özel olup (ipa, iphoneler için) trident böyle bir şey çıkarmadı. bazı modelleri oyun oynatıyor dokunmatikler için yine yok..

forza_kenan

forza_kenan

Üye
Yaz Geldi Geçti Kışa Girdik Halen oyun yok ve Benim Telefon Bu 2 Dir garantiye Gİdior. Bi 40 Gun DAha bekleyecem garantiden gelmesi için Yazık oldu parama xD

acelik

Üye
teşekkürler ceylinberk garantiye verdim bakalım ne zaman verecekler :S

burockxx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biriniz bana yardımcı olabilirmisiniz :( trident mb-880 cep telefonum var dokunmatik ekran ama tuş takımı bi anda çalışmaz oldu. yani bi kaç tuş hariç diğer tuşlar çalışmıyor. garanti kapsamına girer mi bu sorun. bide geçen gün pc ye takılıyken bi ara ısınmıştı telefon acaba bundan olabilir mi lütfen yardım edin :(((

bende vardı aynı sorun garanti tamir ediyor

furkantel

Üye
ben wt3 kullanıyorum onda java problemi yok valla şimdiden almayanlara tavsiye edernnn

rapchi55

Üye
beyler ne tema ne oyun hiç bi yok bu tellerle ilgil oke

--------------- Ekleme ---------------

evet hiç bişi yok bu tellerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt