trident le youtubeden nasıl video izlerim yardımmmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lightsnape11

Üye
    Konu Sahibi
trident le youtubeden nasıl video izlerim yardımmmmmm
ya yardım edecek bi Allahın kulu yokmu haftalardır arıyorum ama bşi bulamadm telefom modelim trident t 1000 , tridentle youtubeden video izleyen warsa Allah rızası için bi yol göstersin :off:

lightsnape11

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

meme4

meme4

Üye
youtube vb sitelerden video ve flash icerikleri goruntulemek icin flash player lazim flash player iin minimum 650 mhz islemci ve android isletim sistemi lazim bu yuzden olmaz digeri ise flash litedir bu ise isletim sistemi gerektirir ve isletim sistemine gomulur sonradan eklenemez bu telefonda isletim sistemi yok sisteme gomulu olarak gelmesi gereken flash lite sonradan yuklenemez video izleyemezsin google vuclip yaz arama motoruna videonun adini yaz indir oyle izle bu konuda trident sikayet yaz bence...

dodgerroger

dodgerroger

Üye
Trident in android ürünlerinde sadece video izlenebiliyor işlemci hızının 650 vs. olması gerekmiyor o sadece CPU adına telefonun kendi çalışma hızına etki eder. Java ve Standart yazılımlı hiçbir telefon şuan video acamıyor sadece youtube değil hiçbir siteden açılmaz.

tanergun07

Üye
java flash player var.sadece bulunmasi zor.ben buldum ama keske biraz daha once bulsaydim cunku yukledikten sonra jar dosyasi bozulmus yaziyo.herneyse duyduguma gore cin telefonlarinda(trident dahil) video izlemek icin bolt browser lazim.

xasalih

Üye
şu java flash playeri link atabilecek yok mu?

Baskentliia

Baskentliia

Üye
sky fire yı dene javasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt