Trident Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bandobras

bandobras

Üye
    Konu Sahibi
Trident Hakkında
Ben telefonu 2gün önce aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım burda yazılan...menüler arası geçiş iyi opera iyi tek sorun Müzik playerde ekranı yan çevirince telefon ana menüye dönüyor...onu aşmak kolay müzik playerde hareket sensörünü kapatn iş biter...

Bence en büyk eksik 2.5mm Kulaklık girişiyle çalışıyor olması keşke 3.5 olsa da her kulaklık çalışsa bu telefonda...
Öncelikle yukardaki söyledim lafların hepsini bir bir geri alıyorum ve başlıyorum...

1. Telefonun 4.günü olmasına rağmen mesajlara girmemeye başladı...
  2. dokunmatik saçmaladı...ve çalışmamaya başladı...
Neyse bunları geçtim direk elden telefonu servise götürdüm sonuç? değişen bişey olmadı...şuan ordan geliyorum yine ve evet telefonum 1 aylığına onlara geri verildi şuan...ama 15 gün içinde eğer telefon bana dönmesse yasal işlem başlatıp tüm hakkımı söke söke alacağım şu trident firmasından...

Yasada Şu var arkadaşlar bilginiz olsun:
Garantili olan bir ürün sizin elinizde olmayan sebeblerden dolayı Geri verilmişse ve 15 gün içinde size geri iyade edilmemişse ürünün yenisini veya parasını geri alma hakkınız vardır...
Eğer bunu kabul etmeyen bir şirket varsa yasal işlem başlatılıp tazminat davası açılabilir...

Uzun Lafın Kısası:
Şimdi diyorumda ben uzun seneler N73 ve n95 kullandım hiç 1 kere bile sorun yaşamadım...hemen akabinde kıbrısta iphone kullanıyordum...Anladım neden çin malından uzak durun diyorlar...Ama beni bu hale yine türkiye yasaları getirdi...Aptallığımdan arkadaşıma gidip başka telefon kayıt ettirdiğim için şuan kendi telefonumu kullanamıyorum...

Ben bu yazıyı yazarken kimsenin fikrinin değişmesi için demiyorum...sadece içimi dökmek için söylüyorum ve şuan telefonsuzum...kimse bana ulaşamıyor...Evi arıyorlar ucuna...ama okulda oldum saatler ev telefonuda cevap vermiyor kaldım ortada...

En iyisi telefonsuz yaşamak...:bann::bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt