Trident Hakkında

Konu Sahibi
Trident Hakkında
Arkadas ben trident SI93 veya MB 888T almak istiyorum fakat baktım ikisinin özellikleri aynı size bu iki telefon hakkında bir kac saoru sormak istiyorum.Bu her 2 telefonu kullananlar varmı ve hangisinden memnunlar ve bu iki telefondada java destegi varmı ve trident in ankarada bi bayisi varmı ve SI93 gercekten iphone 3g gibi dokunmatik ws. gibimi simdiden tesekkürler.

Tepkiler: recdf
trident s 193 ten cok menmnunum java var hersey var tıpa tıp ıphone 3g

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet güzel

ibrhmclk

Üye
selam arkaaşlar ben trident s193 almayı düşünüyorum 330 tl bu para ya değermi lütfen cevap

jr55

Üye
değmez o paraya

tarda

Üye
slm ben trident s 193 aldım ama telle duvar kağdı yapıom kendi kendine deişio bide ekrana her dokunduğumda yani menüye bile bassam titrio acaba benmi yaptım bilgilendirirseniz beni sevinirim

oyun oynama demek java arkadaşlar bende almayı düşünüyorumda 3g varmı onu bilemedim bilen varsa paylaşsın lütfen önde kamera göremedim 330 tlyede değer bence çünki ben baktım dokunmatık tellere en ucuzu bu

--------------- Ekleme ---------------

trıdent s 193 kac megapıxel bılgılendırırsenız cok sevınırım

bbatuu

Üye
SAKIN TRIDENT IN HIC BIR TELEFONUNU ALMAYIN COK KOTU SAMSUNG STAR ALIN 350 TL SUPER TELEFON O DA DOKUNMATIK TRIDENTLERIN DOKUNMATIKLIGI HEMEN BOZULUOR TRIDENTLER CIN MALI VE BOZULDUMMU GERIYE ZOR ALIRLAR PISMAN OLURSUNUZ ALMAYIN SAKIN!!!

arkadaşlar s193 modelinde 3g yok
bir arkadaş kendi kendine duvar kagıdı deişiyor demiş bu tellerde hareket sensoru var sallanınca duvar kagıdı deişir müzik çalarda şarkı dilerkn sallarsan şarkı deişir vs. bide her dokundugunda titremesi telefonun bir özelliği onu ayarlardan kapatabiliyorsun titreşim ayarları diye bişiy olması lazım.
bbatuu arkadaşıma katılıyorum 330 fazla bu tele üzzerine 20 lira ekleyip 350 tlye samsung star alın bncede.

dj_10ur

Üye
Arkadaşlar telefonu alalı 2 gün oluyor. Ancak mesaj yazmada zorlanıyorum. F klavye veya Q klavyeye geçiş yapabildim ancak telefonlardaki standart rakam üzeri harflendirme gibi kullanabiliyormuyuz acaba. 1 (boş) 2 (a,b,c) 3 (d,e,f) ......vs. gibi. klavye şeklinde olunca mesajlaşmak zor geliyor Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada bu konuyu başka yerde açan oldu mu bulamadım!

delimete

Üye
arkadaşlar ben trident wt-3 almayı polanlıyorum alan arkadaşlar varsa bana msjn çeksinler