navti
Üye
Root yaptım oldukça hızlandı.
| A1000 |
|
|
Arkadaşlar 2 günlük nur topu gibi a 2000 kullanıcısıyım kafayı yicem iimi ettim kötümü ettim bilemedim ya telefonda wifi var diolar olmasa daha ii modein yanında bile bazen 2 diş çekiyo 3 diş bağlı iken internete baglanmakta güçlük çekiyo kendi bence hızlı o kdr yavaş değil ama biri bana ALLAH aşkına söylesin bu telefonda dahili bellen kaç mb ya telefona hard reset attım bosta 40 mb var oyun indircem marketten bi giriyon ztn market aplicasyonu 10 mb kaldı 30 mb sonra bi oyun indircem ztn 30 mb yer var 25 mb oyun oda ilgiçtirki istediği nden mb fazlayeim olmasına rağmen inmiyo yeterli yer yok diyo 8 gb harici bellek var inen direk karta inmediği için onada indiremiyorum ki ineni atayım karta şaka gib o k dr telefon yapmışlar 40 mb hafıza kalıyor size bomboş teefonda ya bu telefona oyun fln yükleyebilen bir arkaadaşıız varmı varsa bi anlatabilirmi yada bu karta kurulum fln varmı yokmu ayarımı var sinir oldum bilgisayara takıyorum usb den kafasıan göre menülere girip cıkıyor başa bilgisayara takıyorum sorun yok ama baglıyken harici ayarında değil telefon ayarında bağkıyken bırakın bilgisayarımdaki interneti telefonla kullanamayı bilgisayarın internetide kopuyo ağ baplantılarını alt üst ediyo telefon bana kafayı sıyırtcak 2 günde kanser olcam bi açıklaam yapınız arkadaşlar acaba ürünü çok geç olmadan servisine götürüp değistirsem mi para iadesimi istesem napsam hepsi buradadan aşdım bu arada... ilginize şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?