azza
Üye
Az uyanık değiller bu tridenti piyasaya sürenler. Geçen hafta satış fiyatı olarak kendi sitelerinde 423+kdv = 500 tl yazıyordu. Şimdi ürün beğenildi satış patlaması yapıcaz diye Kdv dahil 800 tl yapmışlarTrident dende anca bu beklenirdi zaten. Amaç milleti kazıklamak olsun. Çin işi telefonların bukadar ettiği nerde görülmüş.
ben hiç öyle düşünmüyorum, elinde olmayan ürünü internet sitesinde satabilirmi. öyleyse talep görürse 800 den satariza getirirler. bizde kerizizya, yahu htc taklidini 800 e kim alır, en fazla ederi 350 hadi 400, bizi 500 e alistirmaya çalışıyor uyanıklar. sitedede bazı arkadaşlar hemen 500 kabullenmiş, çıksın 2 ay sonra 350 görün bakın
elinde olmayan ürünü internet üzerinden satmak çok normal bir durum. biz buna ön sipariş sistemi diyoruzayrıca çin malı diye küçümsemeyin bir çok ürün made in china. sonyericsson ve nokia nın kulaklık-pilleri-kabloları çinde üretiliyor. işçilik ucuz ama 1-2 dolar daha fazla maaş verince adamlar mükemmel ürünler yapıyorlar. fakat şu da var tridentin bu telefonu iyi güzel fakat yazılımsal destek açısından sıkıntı olur. bir htc nin verdiği desteği tridentten bekleyemezsiniz.
Arkadaşlar bende w-t5 android modeli var. memnunum ama adobe flash yükleyemedim ve teknik birime mesaj attım. sitede adobe flash için güncelleme yayınlanacak dediler. 1 ay oldu hala günceleme yapılacak bekliyorum.. 1 aydır her mesaj attıgımda günceleme için ön çalışmalar devam ediyor cevabı geliyor.. ne güncellemeymiş anlamadım telefondan soğuttlar beni
Trident fabrikasını değiştirdikten sonra iyi ürünler çıkarmaya başladı ürünler hem çift hatlı hem de çok uygun etiketlere sahip
Genel Özellikler
Bağlantılar
- Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
- Android 2.2 (Flash 10.1 Destekli)
- QUALCOMM 7227 işlemci
Hafıza
- Bluetooth™
- USB ile bilgisayar bağlantısı
- 3G
- WiFİ
Ekran
- RAM 512MB
- ROM 512MB
- 32GB HARICI DESTEK
- 600MHZ İşlemci
Radyo
- 3.8" WVGA TFT LCD (800*480)
- Kapasitif Dokunmatik Ekran
Kamera / Fotoğraf
- FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Video
- 5 MP (Otomatik Odaklanma)
- VGA Ön Kamera (3G)
Ses ve Müzik
- Video Kaydedici
- Video Oynatıcı
Mesajlaşma
- Müzik Çalar(MP3,MP4)
- Ses Kaydedici
- Polifonik ve Midi Melodiler
Uygulamalar
- SMS
- EMS
- MMS
Çağrı Yönetimi
- Android Market
- Oyunlar
- Ajanda
- Kronometre
- Takvim/Hatırlatma
- Alarm
- Saat
- Dünya Saati
- Hesap Makinesi
Özellikler
- Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
- Arayan kişiye özel resim gösterme
- Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
- Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
- Kullanıcı grupları oluşturma
- Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
- Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
- Çağrı zamanı / çağrı ücreti
- Ağırlık(gr) :150g
- Pil : 1200 mAh
Valla A2000 bilmem ama motorolanında güzel bir cihaz var inceleyin isterseniz... çift sim kart 3g falan filan yurt dışı fiyatı 800 civarı ama Memlekette kaç para olur bilemem
http://www.maxicep.com/motorola/motorola-xt800-teknik-ozellikleri-fiyati-resim-513610.html
Arkadaşım Trident bayi seni keklemiş yada sen yanlış anlamışsın. Sonradan yükleniyor dediği Navigasyon programı olabilir anca. GPS sonradan yüklenen bir program değil. Bluetooth ile telefonun bağlandığı GPS cihazları var o ayrı bir şey. Telefonda GPS var mı yok mu Trident'in kendisinden öğrenmelisin, o bayi öyle bir model olduğunu dahi bilmiyordur.slm arkadaşlar trident a1000 hakinda yorumlarinizi okudum bende bu telefonu merak ediyordum fakat bu telefonda gps yok yukarda yanliş bilgi veren arkadaşlar var ben istanbuldaki trident bayini aradim sordum bu telefona gps yani navigasyon varmidir yok dediler yanliz 100 dolara yuklediğini soylediler yani ben gps yani uyduya bağlanilabilen navigasyonlu telefon ariyorum trident a1000 de gps var diyenler bi araştırsinlar
----------Eklendi @ 10:52:56 ---------- Yazıldı @ 10:10:14 ----------
slm arkadaşlar size çift hatli yeni çikacak bi telefon tavsiye ediyorum belki biraz pahali olur ama tam aradim telefon motorolla xt882 bu telefonuda inceleyin teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?