Triden Wt3 Hakkında Acil Yardım Bilenler TelefoncuLar Baka bilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jumbo23

Üye
    Konu Sahibi
Triden Wt3 Hakkında Acil Yardım Bilenler TelefoncuLar Baka bilirmi ?
Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar....

Ben Trident wt3 Alıcam Ama 2 tane telefoncu gesdim biri wt3 e 320 dedi Bide Tanıdık Telefoncu vardı oraya Gittim Oda Wilesli 350 Wilessiz 320 dedi Wilesliye Wt3 İ Oluyor dedi Bende İlk Gittiğim Telefoncuyu aradım Wt3i Die Telefon Yok DEdi Ama Tanıdık Olan Wt3 Wilesli normal Wt3 Wilessiz DEdi Ve Arada 30 Ytl Fark Koydu Sizce Trident Wt3i Die Bi Telefon varmı Tridentın Kendı sitesinde Yok Bi Yardım Ederseniz :)

gaffurchar

gaffurchar

Üye
ustacım ya bi şey bilmiyor sana fiyat veren ya dalga geçmiş wt3 250 liraya aldım wirelessli diye wt3i wirelessiz die bir model yoktur dikkat kandırılmayın

temasan53

temasan53

Üye
Trident w-t3 var piyasada ve fiyatı da 299 tl dir ...TV de ShopingTV de var fakat diğeri , yani Wt3 i diye bir model yok..O satıcı 30 tl fazla almak için yalan söylemiş sana...

jumbo23

Üye
    Konu Sahibi
Ama Adam Bize Öle Dedi Hatta Ablam Telefonun Üzerinde de Wt3 i Yazıordu dedi Ama Tridentin Sitesinde Bile Bulamadım wt3i yi adam Dedi Pazartesi Wt3 Getiririm Suan Elimde Wt3 i Var wt3i de Wirlesli Getircegi wt3 320 tlılik olan Wirlessizmiş Anamadım Bu işi Adam Bisi mi Kandırıo Ama Getiricem FeLan Dio :S

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Ama Adam Bize Öle Dedi Hatta Ablam Telefonun Üzerinde de Wt3 i Yazıordu dedi Ama Tridentin Sitesinde Bile Bulamadım wt3i yi adam Dedi Pazartesi Wt3 Getiririm Suan Elimde Wt3 i Var wt3i de Wirlesli Getircegi wt3 320 tlılik olan Wirlessizmiş Anamadım Bu işi Adam Bisi mi Kandırıo Ama Getiricem FeLan Dio :S

usta ordan umudu kes yani adam ayaküstü sana başka bir çin malı telefonu kakalamaya çalışmış wt3 var sadece trident biliyorsun bu çakma ifonelern bayağı modeli var başka bir firmada çıkarmıştır oda trident çok sattığı için wt3i demiştir günümüz de kime inanacağımızı şarşırmış bir haldeyiz sözün özü WT3 vardır wirelees li WT3 i die tridentin bir modeli bulunmamaktadır

jumbo23

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için cok teşekkür ederim Optimumdaki adam dogru soluyor ozaman ordan alıcam :)

erkomsan

erkomsan

Üye
bulunduğun yerde TEKZEN adında bir mağaza varsa oradan alabilirsin üç hafta önce 279 tlydi şimdi 300 tl wi-fi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt