triden w-t3 coookkkk coookkk acil yardım lutfen. sebeke sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz19900

Üye
    Konu Sahibi
triden w-t3 coookkkk coookkk acil yardım lutfen. sebeke sorunu
arkadaslar hattımı telefona koydugumda servis yok diyor. daha sonra ayarlardan operator ayarlarına giriyorum yeni arama veya operator sec diyorum yine basarısız diyor. bu sefer fabrika ayarlarına geri dondum oldu. ama yine bozulup servis yok diyor. ilk basta hatta sorun var dedim. baska telefona koydum cekti. baska bir hattı kendi telefonuma koydum yine aynı şey servis yok diyor. yani sorun telefonda. bu konuda bilgisi olan biri varsa gercekten yardımınıza acil ihtiyacım var. iyi forumlar.

gaffurchar

gaffurchar

Üye
arama yaparkn mi yoksa operatör isminin yazdığı yerde mi servis yok diyor?

deniz19900

Üye
    Konu Sahibi
hayır normal telefonu acarken sebeke olmuyor mesela telefonu acıyorum sım 1 takıyorum ilk basta sebeke arıyor dyor sonra servis yok diyor fabrikakaa ayarlarına geri döndüm oldu snra tekrar bozuldu servis yok dedi :-( ne yapcagımı şaşırdım lütfen yardım edin sorun telefonda baska telefona koydugumda hattı ful cekiyor

gaffurchar

gaffurchar

Üye
hata veren avea hattının takılı olduğu yuva mı bide hata veren kart bataryanın altına mı takılı olan?

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
Sanırım ilk bende olan bir durum... Bilmiyorum ama yine acıklamak istedim belki anlatmak istedigi budur gaffurchar ... Telefonda sebeke cekmiyor olabilir. Hat takılı hersey tamamken sebeke cekmiyordu bende sonra fabrika ayarlarına dondugumde olmustu... Arkadasin ki neden olmamis anlamadim. Sanirim tam anlatamamis...

gaffurchar

gaffurchar

Üye
hatların yerini değiştirsin sim 1 i sim 2 ye sim 2 yi sim 1 e taksın olmazsa hata veren hattın şebeke aramayı otomatik yapsın düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt