Uygulama Trial Xtreme 2 HD Free 2.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hqaya

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Trial Xtreme 2 HD Free 2.1
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nMNMDzx7R2g&feature=player_embedded[/video]

Birçok kişinin oynamaktan keyif aldığı motosiklet oyunlarının bir başka başarılı versiyonu olan oyunumuz artık mobil cihazlarımızda.

Mobil cihazların gelişimi ile bu piyasadaki oyunlarda daha çeşitli ve daha kaliteli olmaya başladı. Trial Xtreme 2 HD Free oyunumuzun da bu piyasanın kaliteli oyunlarından birisi olduğunu oyunu ilk oynadığınızda bile anlayacaksınız. 4 milyondan fazla indirilme sayısı da bu kalitesini perçinleyen bir durum olsa gerek. Trial Xtreme 2 HD Free oyunumuz 32 etaptan oluşmakta ve bu etaplarda süreye karşı yarışıyoruz. Etaplar içerisinde 100′ lerce farklı engel ile mücadele etmekteyiz. Bu engeller içerisinde motor yarışları için hazırlanmış özel parkurlar olduğu gibi normal yerler de olabilmektedir. Mücadelemizde başarılı olabilmek için özellikle eğimlerde dengemizi iyi sağlamalı ve düşmemeliyiz. Gerçekçilik açısından üst düzey bir fizik motoruna sahip oyunuzun tutkunu olacağınızı düşünerek sizlere iyi eğlenceler diliyoruz.

Download

• Beğen
Tepkiler: crazysinan

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

canaytekin

canaytekin

Üye
tesekkurler

mahirbs

Üye
teşekkürler

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
:tşk:

elmas14

elmas14

Üye

1) Konuda Link yok hayırdır video için mi teşekkür ediyorsunuz ?
2)Ctrl+v yapmayı biliyorsunuz ama yapılacak yer var yapılmayacak yer var , azda olsa konuyu inceleyip saçlamasanız daha hoş duracak sanki ...
3)Konuya Link Eklenirse iyi olacak :) , ayrıca büyük boyutlu bir oyun gibi sd'side olursa tadından yenmez.

yönetim şu üstteki arkadaşları biraz incelese çok iyi olacak , özel bir program fln kullanıyorlar galiba , özellikle ilk yorumu yapan şahıs her türlü konuya aynı şeyi yazıp geçmiş.

deniz123

deniz123

Üye
oyun demo sanırım tam sürümü var mı

Remember Me

Remember Me

Üye
link yok teşekkürler var :blink:

PriZm

PriZm

Üye
Link Yok.:locked:

KayraBey

KayraBey

Üye
1) Konuda Link yok hayırdır video için mi teşekkür ediyorsunuz ?
2)Ctrl+v yapmayı biliyorsunuz ama yapılacak yer var yapılmayacak yer var , azda olsa konuyu inceleyip saçlamasanız daha hoş duracak sanki ...
3)Konuya Link Eklenirse iyi olacak :) , ayrıca büyük boyutlu bir oyun gibi sd'side olursa tadından yenmez.

yönetim şu üstteki arkadaşları biraz incelese çok iyi olacak , özel bir program fln kullanıyorlar galiba , özellikle ilk yorumu yapan şahıs her türlü konuya aynı şeyi yazıp geçmiş.

1) Öncelikle ben bir bot değilim.Botlar yönetici olacak kadar zeki değildirler.Bu iş için programda kullanmaya gerek yok çünkü forumda aşırıya kaçılmadığı sürece "Teşekkür" etmek yasak değil.

2) Bu teşekkür mesajını yönetici olmadan önce yazmışım bunu inkâr etmiyorum ama bilinmesini istiyorum.

3) Teşekkür etmemin sebebi konu sahibinin bu konuyu açıp bilgi vermesi idi.

4) Kesinlikle hiç kimseye (ki özellikle tanımadığım hiç kimseye) hakaret etmem ve yaptığı herhangi birşey için "saçmalamak" gibi aşağılayıcı bir tabir kullanmam.

5) Yönetim beni yeterince inceledi siz rahat olun.

6) Ağustos ayından itibaren onay verdiğim her konuya verilen emek için ve üyeye nezaketen "Teşekkür" ederim ve buna karışmaya hakkınız yok.Bana işimi öğretmeyiniz.

7) Keşke böyle bir mesaj yazıp ortalığı boş yere velveleye vereceğinize konuyu şikayet edip gerekeni yaptırsaydınız.

8) Konuya yapılacak olan şeyi yapıp (sadece gerekli bölüme taşıyıp) bu gereksiz mesajlaşmaya son veriyorum.

9) Bakınız duyarlı bir üye konuyu şikayet etmiş ve Moderatör arkadaşımız şikayete nasıl bir cevap vermiş:
"
Link kırıldıktan sonra konuyu düzenlemiş.linki kaldırmış Teşekkürler."

10) Umarım bundan sonra mesaj yazarken daha dikkatli olursunuz.

Keyifli forumlar...

• Beğen
Tepkiler: PME 4L ve ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye

1) Öncelikle ben bir bot değilim.Botlar yönetici olacak kadar zeki değildirler.Bu iş için programda kullanmaya gerek yok çünkü forumda aşırıya kaçılmadığı sürece "Teşekkür" etmek yasak değil.

2) Bu teşekkür mesajını yönetici olmadan önce yazmışım bunu inkâr etmiyorum ama bilinmesini istiyorum.

3) Teşekkür etmemin sebebi konu sahibinin bu konuyu açıp bilgi vermesi idi.

4) Kesinlikle hiç kimseye (ki özellikle tanımadığım hiç kimseye) hakaret etmem ve yaptığı herhangi birşey için "saçmalamak" gibi aşağılayıcı bir tabir kullanmam.

5) Yönetim beni yeterince inceledi siz rahat olun.

6) Ağustos ayından itibaren onay verdiğim her konuya verilen emek için ve üyeye nezaketen "Teşekkür" ederim ve buna karışmaya hakkınız yok.Bana işimi öğretmeyiniz.

7) Keşke böyle bir mesaj yazıp ortalığı boş yere velveleye vereceğinize konuyu şikayet edip gerekeni yaptırsaydınız.

8) Konuya yapılacak olan şeyi yapıp (sadece gerekli bölüme taşıyıp) bu gereksiz mesajlaşmaya son veriyorum.

9) Bakınız duyarlı bir üye konuyu şikayet etmiş ve Moderatör arkadaşımız şikayete nasıl bir cevap vermiş:
"
Link kırıldıktan sonra konuyu düzenlemiş.linki kaldırmış Teşekkürler."

10) Umarım bundan sonra mesaj yazarken daha dikkatli olursunuz.

Keyifli forumlar...

:oke::alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...