alexi Üye arkadslar bu programlarin hepsi eski her zaman yeniden tarih atiyorsunuz ama programarin hic biri kendisini update etmiyor lutfen yenilerseniz iyi olur yada su yenileme isini nasil yapiyorsaniz bir zahmet birisi aciklasin su isi
arkadslar bu programlarin hepsi eski her zaman yeniden tarih atiyorsunuz ama programarin hic biri kendisini update etmiyor lutfen yenilerseniz iyi olur yada su yenileme isini nasil yapiyorsaniz bir zahmet birisi aciklasin su isi
belltolls Üye ordulumami' Alıntı: çok güzel saol Genişletmek için tıkla ... boş boş teşekkür etmeyin tamam eline sağlık koymuş burayada ****** yok bişi yok 2008 e girdik bari silin konuyu da boşuna aldanmasın insanlar...
ordulumami' Alıntı: çok güzel saol Genişletmek için tıkla ... boş boş teşekkür etmeyin tamam eline sağlık koymuş burayada ****** yok bişi yok 2008 e girdik bari silin konuyu da boşuna aldanmasın insanlar...
sami51 Üye N73 Telefona Yükleye Bilecegim Bir Virüs Proğramı Varmı Bildiğiniz Kasperkey Yükledim çalıştıramadım
EverBlue Üye Yeni akitivasyon kodu istiyor maalesef yardımcı olabilirmisin bu konuda? --------------- Ekleme --------------- Arkadaşlar çözümü buldum.Bu linke girerek Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız seri al ve imei yerine kendi imei numaranızı yazın .diğer yerleride doldurun aktivasyon kodu gelecek.ben yaptım register oldu denendi yani.
Yeni akitivasyon kodu istiyor maalesef yardımcı olabilirmisin bu konuda? --------------- Ekleme --------------- Arkadaşlar çözümü buldum.Bu linke girerek Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız seri al ve imei yerine kendi imei numaranızı yazın .diğer yerleride doldurun aktivasyon kodu gelecek.ben yaptım register oldu denendi yani.
kunteperto Üye teşekkürler --------------- Ekleme --------------- herşey iyi güzelde bizim imei ye olmuyorki verdiğin kod lütfen adam akıllı bişeyler yazarmısın
teşekkürler --------------- Ekleme --------------- herşey iyi güzelde bizim imei ye olmuyorki verdiğin kod lütfen adam akıllı bişeyler yazarmısın